MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: A może ChatMod ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wesołych.

Mam propozycje, aby Administracja dodala taka range jak ChatMod.
Bylaby to ranga slabsza od pomocnika, i miala mniej uprawnien.
Np. Czat mod moglby maksymalnie np. dawac kicki, warny i bany na dzien.

Jego obowiazkiem byloby pilnowanie porzadku na czacie, aby panowala tam dobra atmosfera.

ChatMod moglby awansowac.

Taki czatmod musial ogarniac orto, byc mily i opanowany, nie moglby byc stronniczy.

Zero przepytan z komend gdyz by ich nie uzywal.
Jesli bylaby mozliwosc to tez bez TS'a...

Kalis wez sobie ta propozycje do serca, gdyz ten serwer jest juz dosc zmany i powinien miec takich chatmodow. Szczegolnie teraz w swieta gdy na serwie jedt ponad 1000 osob.

Kolor chatmoda wybierze sobie admin
to jest dobry pomysl Mlody G.O.L.D.
Popieram. Sam bym wystartował na ową funkcję - mam ponad 200 screenshotów z błędami ortograficznymi, wulgaryzmami, spamem i innymi.
Jestem za. Każdą częścią swojego ciała i umysłu.
Ktos z adminow lub modow sie wypowie ?

Prosze o sensowne i uzasadnione odpowiedzi Tongue
Bezsensowny pomysl gdyż tak jak inni pomocnicy jeżeli osoba czyli chat mod zbanuje np kalisa za spam na 1 dzien i kalis nastepnego dnia ciagle to bedzie robił to juz nie ma sensu zreszta po co taka ranga znajac życie po wielu koxach na " Podaniach na pomocnika " Juz by to wykorzystywali np "O nie bo umre wywale go z gry"
To by sie bralo takich ludzi co by tak nie robili...
Z reszta skad ty takie pomysly masz na kickanie ludzi podczas walki bo ja o takim czyms nigdy nie myslalem xF
Jestem na tak Big Grin bo to trochę denerwuje ze widzisz osobę co przeklina i praktycznie nic z tym nie mozesz zrobic. Tylko trzeba na ts wybijać .... itd
Trebor
od tego jest forum + ts i kontakty z nami zeby wbic napisać Ej wbijesz ? bo mam ss jak gosciu przeklina i mnie wyzywa.

Chat mod = ranga nie potrzebna.
(25-December-2014 14:25:25)Arih napisał(a): [ -> ]Trebor
od tego jest forum + ts i kontakty z nami zeby wbic napisać Ej wbijesz ? bo mam ss jak gosciu przeklina i mnie wyzywa.

Chat mod = ranga nie potrzebna.
Chat mod = ranga potrzebna.
Zamykam
Przekierowanie