MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Koń][Propozycja] Nowa Klasa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Każdy wie po co ten wątek piszę, ale przypomnę. Piszę wątek, aby dodać nową klasę, która ma zastępować klasy takie jak: Medyk i Skaut. Dobra lecimy z propozycją

Nazwa Profesji: Koń
Umiejętności: Główną umiejętnością tej klasy jest to, że ma piórko, jeśli klikniemy na nie. Dostaniemy effekt szybkości 1 na 7s, a można użyć co 1 minutę.
Koszt: 10,000
Krótki Opis: Klasa dzik jest klasą szybką. Ma piórko, dzięki któremu może przez krótki czas biegać szybciej.
Dzik? Piórko? Szybkość? Spoko, ale zmieniłbym opis, trochę chaotycznie napisany.
Może być teraz opis?
Tak Big Grin Tylko plugin gra tu rolę. Trzeba by owy plugin stworzyć.
Plugin przecież mają. Wystarczy dodać w nim nową klasę i dodać zastosowanie Tongue
(23-April-2016 23:04:35)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Plugin przecież mają. Wystarczy dodać w nim nową klasę i dodać zastosowanie Tongue

A skąd pewność że to annihilation za tworzenie klasy odpowiada? może jednak musieli edytować plugin wewnątrz? Tak czy inaczej sam pomysł brzmi ciekawie, lecz wątpię by Kalis albo Banan znaleźli czas na zrealizowanie go. Przypominam że zawsze choćby nie wiem co, najważniejszą stawką dla twórców jest czas, bo jak wiemy trzeba go jednak wygospodarować sobie.
Jeśli będzie potrzeba napisze plugin.
@Up

Nie oceniaj dnia po poranku Smile Plugin to nie hop-siup napisać w 5 minut.
-----------------------------------------------

Zamiast piórka można by dać np. 3x "W"
Czyli: W W W - Szybkość na 7 sekund.
W W - Sprint
W - Bieg
Ale trochę bez sensu to, skoro już szybkość na siedem sekund ma Skrytobójca i też ma piórko....więc ta klasa była by chyba za bardzo podobna do Skrytobójcy. Taka słabsza wersja oczywiście. A po za tym to z tego, co wiem to dziki nie są szybkie.
Jak dla mnie pomysł na neutral. Kalis podobno mówił że nie będzie dodawać nowych klas.
Ale nie tylko to skreśla ten pomyśl.
Dzik i piórko ? Moim zdaniem słabe połączenie.
Stron: 1 2
Przekierowanie