23-April-2016, 21:06:46
Siema! Chciałbym dzisiaj poruszyć temat z nową klasą, ponieważ jakiś czas temu na każdym serwerze na WD została usunięta klasa za 13k - Medyk. Nie wspomnę o to, że pieniądze nie zostały chyba nikomu zwrócone. Jednak nie po to piszę ten post, a po to, aby dać propozycje na nową klasę zamiast Medyka. Bo puste pole w PROFESJE jest tajemnicą dla nowych graczy i smutnym wspomnieniem dla graczy posiadających Medyka. Dlatego w głowie kiedyś ułożyłem klasę, która mogła by zastąpić usuniętego już Medyka. Oto szczegóły o tej klasie:
Nazwa klasy: Małpiszon
Koszt klasy: 13k (tyle ile kosztował Medyk oczywiście)
Opis mocy: Małpiszon to najagresywniejsza klasa. Ma w ekwipunku specjalną moc - Atak Wścieklizny - moc ta trwała by pięć sekund i można by było jej używać co dwie minuty. Po użyciu tej mocy każdy przeciwnik, który by uderzył Małpiszona dostawałby dokładnie takie same obrażenia....coś jak Ciernie. Więc klasa ta była y głównie do ucieczki i szybkiego ataku. Po zabiciu gracza Małpiszon otrzymywałby Szybkość III i Zwiększony Skok IV na trzy sekundy.
Mam nadzieję, że propozycja się spodobała. Wielki szacun i podziękowania dla tych, którzy przeczytali całą moją wypowiedź. Mam nadzieję, że klasa ta zostanie dodana. Bardzo miło by mi było wtedy. Z góry wielkie dzięki, narka!
Nazwa klasy: Małpiszon
Koszt klasy: 13k (tyle ile kosztował Medyk oczywiście)
Opis mocy: Małpiszon to najagresywniejsza klasa. Ma w ekwipunku specjalną moc - Atak Wścieklizny - moc ta trwała by pięć sekund i można by było jej używać co dwie minuty. Po użyciu tej mocy każdy przeciwnik, który by uderzył Małpiszona dostawałby dokładnie takie same obrażenia....coś jak Ciernie. Więc klasa ta była y głównie do ucieczki i szybkiego ataku. Po zabiciu gracza Małpiszon otrzymywałby Szybkość III i Zwiększony Skok IV na trzy sekundy.
Mam nadzieję, że propozycja się spodobała. Wielki szacun i podziękowania dla tych, którzy przeczytali całą moją wypowiedź. Mam nadzieję, że klasa ta zostanie dodana. Bardzo miło by mi było wtedy. Z góry wielkie dzięki, narka!