MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [NOWA_KLASA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema! Chciałbym dzisiaj poruszyć temat z nową klasą, ponieważ jakiś czas temu na każdym serwerze na WD została usunięta klasa za 13k - Medyk. Nie wspomnę o to, że pieniądze nie zostały chyba nikomu zwrócone. Jednak nie po to piszę ten post, a po to, aby dać propozycje na nową klasę zamiast Medyka. Bo puste pole w PROFESJE jest tajemnicą dla nowych graczy i smutnym wspomnieniem dla graczy posiadających Medyka. Dlatego w głowie kiedyś ułożyłem klasę, która mogła by zastąpić usuniętego już Medyka. Oto szczegóły o tej klasie:
Nazwa klasy: Małpiszon
Koszt klasy: 13k (tyle ile kosztował Medyk oczywiście)
Opis mocy: Małpiszon to najagresywniejsza klasa. Ma w ekwipunku specjalną moc - Atak Wścieklizny - moc ta trwała by pięć sekund i można by było jej używać co dwie minuty. Po użyciu tej mocy każdy przeciwnik, który by uderzył Małpiszona dostawałby dokładnie takie same obrażenia....coś jak Ciernie. Więc klasa ta była y głównie do ucieczki i szybkiego ataku. Po zabiciu gracza Małpiszon otrzymywałby Szybkość III i Zwiększony Skok IV na trzy sekundy.

Mam nadzieję, że propozycja się spodobała. Wielki szacun i podziękowania dla tych, którzy przeczytali całą moją wypowiedź. Mam nadzieję, że klasa ta zostanie dodana. Bardzo miło by mi było wtedy. Z góry wielkie dzięki, narka!
Fajny pomysł! Mimo, że na WD nie gram.. to klasa wydaje się fajna.
Troszku namieszałeś z tym medykiem 12* k. A co do klasy, szału nie ma, walniesz małpiszona ( podczas gdy użył umijętności ), np. 2 razy mieczem dusz sam giniesz ;/. Szybkość? od tego jest róg a zwiększony skok zastępował by vortexa ( chociaż w małym stopniu). Jak wymyśliłeś klasę to napisz plugin.
Napisz plugin ale i tak wątpię żeby taka klasa się pojawiła.
Loool, Małpiszon >-<
Nazwa dziwna i szalona xD
A tak wogule to według mnie klasa jest zbyt mocna. Poza tym jest już dużo klas, a niektórzy piszący takie pomysły nie mają nawet jednej.
Podsumowanie 4.5/10 :/
Ma pan plugin? Jak nie masz to klasa chybba nie wejdzie.
Kalis mówił że nowych klas nie będzie wprowadzał ale pomińmy ten fakt.
Sama nazwa nie zbyt mi wpadła w gust. Poza tym klasa byłaby ciut zbyt op.
Co do kosztu ja bym nieco go podwyższył. Tyle mam do powiedzenia.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie