Witam mam pomysł z granicą wojowników (zatruta strefa) by zrobić entry deny zamiast trucizny można zrobić to za pomocą world guarda bo yo wkurza jak niechcący wejdę na zatrutą strefe i nie mam mleka i nie mam szans na przeżycie
To po co kqmpisz pod linia. Na nurach swiatyni sie nie zatrujesz. Ten temat byl pruszany wiele razy i za kazdym nic nie bylo zmieniane
Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
@up
Ale ja nie mam żadnych broni dystansowyh jedynie mam bronie na walkę wręcz i nikogo nie zabije bo przy lini jest wiele ludzi i nikt nawet nie dojdzie do mnie
Ale to jest Zatruta Strefa

Nie niedostępna strefa.
To po co siedzisz blisko linii

siedzi się gdzieś dalej niż normalnie. To tylko wasza głupota kampienia przed linią i wypadania w strefę
Ja kupiłem PACZKA #1 i mam 3 mleka zawsze. Czasem celowo wchodzę na strefę, żeby zabić nieco więcej mobów, a po skończonej akcji (np. mam mało życia) wycofywuję się w bezpieczne miejsce i piję mleko co pomaga

.
Wydaje mi się, że można zamknąć

.
Może trzeba zrobić ostrzeżenie przed zatruta strefą:
Uwaga! Przed tobą jest zatruta strefa! Nie zblizaj się!
Gdy ktoś wejdzie dalej, to jego sprawa.
(22-April-2016 22:35:47)__radek__ napisał(a): [ -> ]@up
Ale ja nie mam żadnych broni dystansowyh jedynie mam bronie na walkę wręcz i nikogo nie zabije bo przy lini jest wiele ludzi i nikt nawet nie dojdzie do mnie
Na każdej mapce są łuku za darmo dla każdego zazwyczaj tam gdzie miecze a strzały wylatują z drzewa
Zamykam, na podstawie tematów które poruszane były kilka razy na forum i dotyczyły zmiany w strefie trucizny - zmian nie będzie.