MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PVP w banku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Proszę zeby wy wlaczono pvp w banku pozniewaz przed chwila chcielismy obrobic bank a tu nagle gosc w diax eq przychodzi ze snajperka i nas zabija -.- a po drugie jak sie zabija ochroniazy to caly czas ekipa strzela w siebie xD
Za dużo byś chciał...

"Przyszedł koleś i nas zabił" no to nic dziwnego że sobie to na publicznym chacie podajecie że obrabiacie bank, bo wtedy każdy może sobie przyjść i was tak potraktować.

"Każdy wali w siebie" no to nic dziwnego... jak nie macie gangu to przykro mi bardzo ale nie zdziałacie wiele w celu "nie atakowania swoich"... Od tego są też właśnie gangi, aby chronić swoich poprzez bycie w 1 gangu (jak wiemy jest friendly fire off w gangach) i potajemnie przesyłać sobie wiadomości. Jak masz gang /tc <wiadomość> i w prywatnym chacie możecie sobie ustalać szczegóły...
(22-April-2016 15:29:25)ironhide napisał(a): [ -> ]Za dużo byś chciał...

"Przyszedł koleś i nas zabił" no to nic dziwnego że sobie to na publicznym chacie podajecie że obrabiacie bank, bo wtedy każdy może sobie przyjść i was tak potraktować.

"Każdy wali w siebie" no to nic dziwnego... jak nie macie gangu to przykro mi bardzo ale nie zdziałacie wiele w celu "nie atakowania swoich"... Od tego są też właśnie gangi, aby chronić swoich poprzez bycie w 1 gangu (jak wiemy jest friendly fire off w gangach) i potajemnie przesyłać sobie wiadomości. Jak masz gang /tc <wiadomość> i w prywatnym chacie możecie sobie ustalać szczegóły...
W sumie racja lecz ten gang sie usuna mi 3 razy :/ Gdy banan wgra plugin to bedzie lepiej XD
No jest problem z gangami ale temat byl juz poruszany. I chyba za dużo wymagasz Big Grin. To w końcu GTA
No tak za dużo wymaga macie racje a po co to by miało być masz problem jak raz zabije nie idź na bank później mu się to znudzi i pójdzie. A jak nie to problem.
Proponuje tez wyłączyć "bicie się" w realności bo ktoś "zafsze kogoś udeża"
@UP
Po pierwsze w realu, po drugie ortografia, a po trzecie TO JEST GTA Jest quest na zabicie 30 graczy, hah Niewykonywalny quest
@2xUP
Gratulacje ! Temat z czerwca odkopany
(18-May-2016 21:35:43)Yrewenre napisał(a): [ -> ]Proponuje tez wyłączyć "bicie się" w realności bo ktoś "zafsze kogoś udeża"

to GTA nie rpg
Temat do zamknięcia Smile Na bankach pvp nie będzie wyłączane bo by było za łatwo :3 musicie starać się nie bić sojuszników, a jak przychodzi jakiś diaxowy to poczekać, aż sobie pójdzie. Mi jeszcze nigdy nie zdarzył się taki przypadek.
@UP
Co ty jakimś pomocnikiem jesteś że się w taki sposób wypowiadasz?
Stron: 1 2
Przekierowanie