Twój nick z gry: xBaksiox.
Nicki osób posądzonych: xPiotreek.
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj.
Opis zdarzenia: Gracz używa nielegalnej komendy, aby uciec podczas walki.
Dowody:
https://youtu.be/O_ar5KFjvfE
Sugerowany wymiar kary: Nie wiem.
Serwer: WB, MS.PL
Trudno tutaj osądzać, bo nie włączyłeś listy graczy, przez co nie wiemy czy gracz ten ma cheaty w postaci auto-disconnectu czy tez używa jakiejś zbugowanej komendy, którą trzeba będzie po prostu naprawić.Gdy go zobaczę ostrzegę go słownie, by już tak nie robił.Do zamknięcia.
To jest komenda... Jeżeli nie wiesz jaka to zapraszam na WB. Tam Ci pokaże. Ps. On nie ma wspomagaczy. Biłem się z nim, on się bić nie umie. Ta komenda jest niedozwolona, gracz powinien zostać ukarany to tyle z mojej strony.
@up jeśli komenda jest niedozwolona to powinna być zablokowana a nie jest zablokowana więc można powiedzieć że jest dozwolona więc co jest tak naprawdę w 90% wina tego kto jest odpowiedzialny za zablokowanie komendy a w 10% wina gracza ale gracz powinien zostać ukarany lub dostać ostrzeżenie bo to podchodzi pod wykorzystywanie błędów mapy/ serwera.
Jak ja użyłem tej komendy, to od razu po 5min. ban dostałem na zawsze.
bugi są wykorzystywane przez graczy... tak jak na wd wyskakują poza swiat i logają za wykorzystywanie bugów powinien byc ban

Niech go ktoś zbanuje i po sprawie... Wykorzystywanie bugów / autoDC i koniec kropka.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!