MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] problem z serwerem mcpvp.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
panie szybkibanan chcem pana poinformowac że serwer mcpvp nie diała pod sensem cheatuw poniewaz niekturych graczu kikajom lub banujecie za cheaty ja ih nie ma a jak ktos ma heaty naprzykłat gracz VantoxHD ze ma kilaure to jeszcze wali graczy z eki kitu f po 5 serc!!! i w niecałoe 30minut nabił 810kili i teraz nawet wiencej chciałbym rozwionzac to tak ze zrobicie 3 graczy z rangom policja i zapisywali kto ma cheaty a wy puzniej byscie to sprawdzali czy majom czeaty ja naprzykład moge byci takom policjom bo ja od rana bez prerwy gram w mc na tym serwie czasem wyhodze na 10 20 minut ale to zatko bo lubie sie klepaci a ten serwer jest do tego stwożony ale moze upasc przez cziteruw bardzo prosze o odpowiedzi i o zrobienie tego o co prosiłem i bardzo przepraszam że taka ortografia ale mam dyslekcje bardzo prosze gracz bortoxhd ma 209level w 30minut i 816 kili bardzo prosze o odpowiec Big GrinD SmileSmileSmile [img]2014-12-23_19.39.08.png[/img][/size]
Ranga policja bedzie nie dlugo gotowa niestety ranga jest lecz nie ma premissi... Spokojnie serwer to beta testy Ps Polecam słownik.
Co z tym kickaniem niewinnych ludzi to prawda.
Ekhem... co to dyslekcja? X poziomu? Big Grin
plugin caly czas jest modyfikowany, bedzie aktywowany gdy w pelni go ukonczymy by banowal wylacznie cheaterow.
Zamykam bo już wyjaśnione lub nikt dawno nic nie pisał.

[Obrazek: logo.gif]
Przekierowanie