Moj nick:CrazyMatiPL
dziś na serwerze mineserwer wylogowywałem się i podczas tego jakiś gracz mnie uderzył.
Przed chwila gdy wbiłem na serwer nie mam mojego uzbrojenia a miałem wojskową klate byl to dorobek mojej gry czm ta się stało
Najprawdopodobniej wylogowalem się podczas walki ale czm ity mi się usuneły?
Są świadkowie że miałem ten przedmiot np DzSky oraz Patryk00000
Powinno tak być ?
proszę o zwrot itemów ktore milem w pasku uzbrojenia.
Stało się tak przez AntyLogaut! Wątpię byś odzyskał itemy :/
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za stracone itemki :/ przykro mi
no dobrze ale skąd miałem wiedzieć gdy wszedłem na serwer pisali że banan mówił tym na odcinku,
ale czy ja jako gacz muszę oglądać wszystkie jego filmy?
nie ma ŻADNEJ informacji na serwerze co się dzieje gdy się lognie podczas waki
Więc skąd gracz który nie obejrzał JEDNEGO filmu ma to wiedzieć moim zdaniem zasługuję na odzyskanie itemków
Znaczy dla mnie i tak ta klata to jeden dzień gry w plecy bo mam jeszcze trochę hajsu ale mógł bym zamiast od nowa zbierać zakupić spodnie
Tez mialem sytuacje ze straceniem itkow. Na innym koncie (John_Carter) na poprzedniej edycji GTA. Admini nie oddadza ci itow
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
(20-April-2016 21:33:21)Johny_Carter napisał(a): [ -> ]Tez mialem sytuacje ze straceniem itkow. Na innym koncie (John_Carter) na poprzedniej edycji GTA. Admini nie oddadza ci itow 
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Na poprzedniej edycji nie boło Anty Logut

Normalni gracze po śmierci tracili ity, można było kupić licencje dzięku której ich się nie straciło.
Gdybyś zginął w naturalny sposób, zostałbyś zabity przez gracza nie straciłbyś ekwipunku, ale gdy wylogujesz się w trakcie walki automatycznie zginiesz, czym powodując stracenie całego ekwipunku. Itemów niestety już nie odzyskasz.
Jak można nie wiedzieć co sie dzieje po loganiu podczas bitwy -,- wątpie że nigdy nie graliśmy na jakimś PvP/KitsPvP/Survivalach/Hardcorach ... To jest nauczka dla wszystkich graczy aby poszli sobie na spawn i tam wychodzili z servera!
To normalne że straciłeś wszystko jesli wylogowałeś się podczas walki tak działa AntyLogout niby po co on jest wprowadzony hmm... Po co wylogowywać się podczas walki jeśli się wie jak działa AntyLogout to głupota jeśli się wylogowałeś z własnej woli to już twoja wina ale jeśli cię wywaliło nie z twojej strony (czyli tylko i wyłącznie lag całego serwera) to masz szansę odzyskać itemke
Wystarczy czytać, gdy ktoś cie uderzy na czacie pisze że nie możesz się wylogować bo działa antylog, pretensje możesz mieć sam do siebie.
Tak czy inaczej antyloga w dniu dzisiejszym wycofałem na prośbę graczy tak więc już ten problem nie wróci.