Twój nick z gry: xBaksiox.
Nicki osób posądzonych: VirtualActivist.
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj
Opis zdarzenia: Gracz używa nielegalnej komendy, aby uciec podczas walki.
Dowody:
https://youtu.be/64r31NAzPpU
Sugerowany wymiar kary: Nie wiem.
Serwer: WB, MS.PL
Jest taka komenda, za którą dostałem wiesz co ... Kupiłem usługę i gram nadal a to jest nie legalne. Właściciel miał to zablokować.
To jest auto disconect (chyba)
Nie, to jest komenda znam ją ...
To ciekawe jak mógł biec, i wpisywać komendę

Jak dla mnie jakieś cheaty bo na początku filmu widać antyknock ale ja tam nwm XD co do zniknięcia na DC to nie wygląda bo DC się aktywuje jak gracza się bije jego nie bili wtedy, komenda też nie wchodzi w grę nie znam osoby co pisze i biega w tym samym czasie .
Albo może miał napisane już /is spawn i kliknol strzałkę w górę (dla kumatych)
I potem enter i już uciek z tamtad
(21-April-2016 10:41:37)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Jak dla mnie jakieś cheaty bo na początku filmu widać antyknock ale ja tam nwm XD co do zniknięcia na DC to nie wygląda bo DC się aktywuje jak gracza się bije jego nie bili wtedy, komenda też nie wchodzi w grę nie znam osoby co pisze i biega w tym samym czasie .
Albo może miał napisane już /is spawn i kliknol strzałkę w górę (dla kumatych)
I potem enter i już uciek z tamtad
Czyli wcześniej wpisywał /is spawn i kliknął strzałkę żeby przywrócić tekst i Enter i uciekł, możliwe. A za loganie jest ban przecież ;p
Tak, właśnie już wpisała komendę przed nagraniem biła nas, następnie stała w miejscu 3 sekundy po czym zaczęła biec (widać na nagraniu) i znikła. Osobiście powiedziałem jej, ta komenda jest zabroniona, odpowiedziała mi - ale ja jej i tak będę używać.
To niech pomo się wypowie ms

zobaczymy co dalej