MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja na nowy tryb.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Jak można się domyślić po temacie mam propozycję na nowy tryb. Nosi on nazwę VampireCraft. W tym trybie chodzi o to, że jest kilka arenek nocnych, randomowo wybierany jest jeden gracz na pełnienie profesji Vampira posiadającego efekty: Szybkość III i Widzenie w ciemności przez nieograniczony limit czasowy, zaś reszta pełni profesję Ludzi posiadających efekty: Spowolnienie i Ślepota również przez nieograniczony limit czasowy. Zadaniem Ludzi jest przetrwanie 15 min. bez śmierci (max. liczba osób na jednej mapce wynosi 16). Gdy Vampir zabije człowieka to człowiek przenoszony jest do drużyny Vampirów. Jest 5 rund po 3 min. jedna, co każdą rundę blisko Vampira automatycznie są respione zombie, im większa runda tym sielniejsze są zombie. Ludzie jak i Vampiry mogą kupywać różne przedmioty za kase zdobytą podczas zabicia zombie/Vampira, Vampiry oczywiście za zabicie człowieka. Na początek Ludzie dostają drewniane miecze. Gdy wszyscy Ludzie zginą runde wygrywają Vampiry, zaś gdy upłynie czas (15 min) runde wygrywają Ludzie. Proszę dobrze rozpatrzeć ten pomysł i o zastanowienie się czy coś takiego wypali.

Pozdrawiam CraftingPolska.
No najlepiej wymyślać nowe tryby ale co do czego to nie ma komu zrobić.
Kolego jak chcesz nowy tryb to zbuduj na to mapy areny itp oraz podaj pluginy a jak nie ma napisz sam.
Administracja ma bardzo wiele do roboty a Admin teraz jest zajęty GTA I RPG.
Wymyślanie nic nikomu nie da a tego typu pomysłu to mogą tylko do kosza trafić.
No wiem, nie musisz odbierać tego negatywnie, może w przyszłości takie coś powstanie. Ja tylko proponuję ok?

P.S. Tryb głównie dotyczy MineSerwer'a.
Zrozum że propozycje to nic. Jedynie jak ktoś bardzo chce aby cos takiego powstało i włożył się w prace czyli zrobił bardzo ładną mapę z downloadem podał pluginy i opisał wszystko jasno to wtedy można oddac dyskusji taką propozycję na nowy tryb. Niestety tu za bardzo nic nie można powiedzieć. Nowy tryb który zapewne będzie cieszyć przez 2 miesiące a potem 2 graczy online. Moim zdaniem jest to zbyt nieprzemyślane. A co tego że ma być w przyszłości to szczerze w to wątpię.
Zresztą nie wiem czemu odbierasz to negatywnie.. odpowiedziałem tylko na twoją propozycję która mi sie nie zbyt podoba. No ale cóż to tylko moje zdanie.
Kto? Co? Ja? Ja negatywnie niczego nie odbieram, ale mam nadzieje, że MOŻE takie coś powstanie.
Czemu to brzmi jak kopia pewnego trybu z innego serwa? Tylko nazwę zmieniłeś i dodajesz zombi
Plugin, mapy i po sprawie!
(25-April-2016 07:24:33)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Czemu to brzmi jak kopia pewnego trybu z innego serwa? Tylko nazwę zmieniłeś i dodajesz zombi

Hm... Slender? :> Każdy chyba wie o jaki tryb chodzi.
Gdzieś mi się obił mniej więcej taki tekst o uszy:
"Nie robię trybów na życzenie. Masz pomysł? Realizuj".
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie