MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Czy to jest Bład ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dziś DWUKROTNIE spotkałem się z błędem (przynajmniej ja uważam to za błąd) Błąd dotyczy samochodów.
Mianowicie gdy jechałem samochodem jakiś gracz zabił mnie ze snajperki i straciłem całkowicie samochód.
Drugi przypadek jest podobny, wykonywałem misję u Marcellusa.
Wykonałem ją gdy znowu jechałem samochodem gracz strzeli, tym razem nie we mnie lecz w samochód i on znikł.
Czy powinno tak być.

Proszę o szybką odpowiedź i jeśli jest to bład to o zwrot hajsu.
Też tak miałem! A kolejny samochód mogę oczywiście za 24H wziąść :/
1. To nie błąd gdyż powinno tak być po prostu ty zostałeś zabity a samochód został tam gdzie zginąłeś
2. Nie wiem szczerze czy tak powinno być
znaczy ja już jakiś czas jechałem jechałem i jakiś gracz mnie zastrzeli najprawdopodobniej ze snajpy
A drugi przypadek? to trochę słabo bo on strzelił mi w auto i one zniknęło

pegek a poza tym ty weźmiesz sobie kit i będziesz mial ja kupiłem samochód w sklepie a drugi na /oferty w podobnej cenie lacznie jestem w plecy 1750
Żaden bug - normalne że inni gracze mogą wam rozwalić samochód i Was zabić, chyba nie sądził nikt że będziecie nieśmiertelni lol... to że tracicie auto jest oczywiste w takim przypadku.
no ale on nie udezyl w nie niczym tylko strzelili z jakiejs broni!
Hm ProMati czy zgadnę Tongue? Czy szczelił do ciebie gracz o niku "Dinner" Jeżeli tak to radzę uważać na niego
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie