MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ant logaut
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
ant logaut jest nie sprawiedliwy walczy się wkonicu ginie a anty log jest dalej proszę to usunąć
Napisane trochę niezrozumiale, więc poprawię.
Spotkałem się z tym, że zginąłem na mapie, jestem na spawnie i muszę odczekać parę sekund przed kolejnym teleportem, bo nadal jest aktywny anty logout.
Zostawiam temat do dyskusji, jeśli większość graczy będzie chciała żeby go usunać to tak też zrobię.
Jeżeli zginiesz to tylko sie tak wydaje, że jest anty-logout, więc SPOKOJNIE ! Możesz się wylogować jak zginiesz Wink
Jestem za usunięciem
A może jakieś uzasadnienie dlaczego?
Sprawdziłem na szybko działanie i jest tak jak napisał kubixgame. Zginąłem, Combat Log był nadal aktywny, opuściłem serwer. Po ponownym wejściu na tryb mam przedmioty.
Ja jestem za usunieńciem daje przykłady np: grasz na laptopie rozładuje się ci bateria podczas walki, zabrakuję internetu , zabrakuję prądu
Albo jak u mnie jak ktoś ma gównianego dostawcę neta i co chwila jakieś awarię :/
(18-April-2016 20:25:14)Z0s napisał(a): [ -> ]Ja jestem za usunieńciem daje przykłady np: grasz na laptopie rozładuje się ci bateria podczas walki, zabrakuję internetu , zabrakuję prądu
To nie jest żaden powód Wink Rozmawiamy o potencjalnym błędzie na GTA. A to, o czym piszesz, może spotkać każdego gracza, na każdym trybie.
Usunąć - Czy jak zginiemy tracimy przedmioty ? Nie, są na zawsze. Dla mnie usuwanie itemów przy logaucie jest bez sensu - banan ustalił to tak, aby przedmioty (poza tym trzeba je naprawiać) były "wieczne"
Jestem za !
Stron: 1 2
Przekierowanie