MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Po raz kolejny oszukany!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dnia 22.Grudnia po raz kolejny zostałem oszukany. Użytkownik o nazwie amx oszukał mnie miał mi dać Excalibura za kose zagłady.dałem mu kose zagłady a on dał mi diamentowy miecz pogromca nieumarłych!!!
Takie oszustwa to jakieś jaja no ale ja znam takie coś każdy powie wszystko by mieć lepsze eq ale to słuszne zgłoszenie oszustwo w handlu!!
A wiec to tak zdobył kosę .... -.- mówił mi ze sama mi wpadła na sławne do ręki
sam raz trafiłem na takiego oszusta miał mi dać enchant zbrojke z diaxów a dał mi jakąś guwnianą czapke z żelaza i złote jabłka . każdy taki gracz powinien dostać bana
No tak prawie każdy oszuka dla lepszych itów eq itp...

No dla takich to nawet ban chyba za mało ...
(22-December-2014 13:44:49)ThePucio napisał(a): [ -> ]Dnia 22.Grudnia po raz kolejny zostałem oszukany. Użytkownik o nazwie amx oszukał mnie miał mi dać Excalibura za kose zagłady.dałem mu kose zagłady a on dał mi diamentowy miecz pogromca nieumarłych!!!

Wiesz że sam oszukujesz ludzi na demo ? mam dowody ! jak oszukałeś mojego kolege!
[Obrazek: 61159696445138185167.jpg]
pomoczy ktosz mi się teraz wlamal na konto

SadAngry lleeeee
(10-February-2015 20:37:38)madmichal napisał(a): [ -> ]pomoczy ktosz mi się teraz wlamal na konto

SadAngry lleeeee

Od tego masz nowe wątki...
Zamykam bo już wyjaśnione lub nikt dawno nic nie pisał.

[Obrazek: logo.gif]
Przekierowanie