MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] TheNecromos(znany rownież jako "PikaCyka" i Painkiller) + Pawlacz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick w grze: corwax
Nick osób posądzonych: TheNecromos ( znany jako Painkiller/PikaCyka) oraz Pawlacz
Data zdarzenia: ok. 2/3 tyg temu + dzień dzisiejszy (17.04.2016)
Juz od dawien dawna nie dogadujemy się z Panem Necromosem i Pawlaczem, ale nikt z nas nigdy nie próbował używać cheatów/oszukiwać w celu pokonania ich. Około 2 tygodni temu dzięki uczciwej walce pan Necromos i Pawlacz zostali pokonani. Panowie nie mogli pogodzić się ze śmiercią, więc zaczęli wyzywać mnie i swissa od "psów" itd., wyzywali też naszych rodziców, wszystko obserwowała policjantka Kornelka, niestety nie interweniowała, Następnie Pan Necromos uprzedził wszystkich, że ściąga paczkę cheatów zwaną "Huzuni" i robi multikonto, co uczynił, tak samo jak Pawlacz, niestety konsekwencje nie zostały wycięgnięte, co prawdopodobnie było spowodowane zastraszaniem Pani Policjantki, dowody widoczne na ss, myślę, że jeżeli to nie będą wystarczające powody do Perm-banów to pare osób, które były świadkami zdarzenia może dorzucić swoje ss'y. Dodam, że Necromos notorycznie tworzy multikonta, na których łamie regulamin( obraża graczy, używa cheatów), a to jest chyba zabronione.
Serwer: mineserwer.pl tryb Survival
P.S: Jeżeli administracje zainteresuje sprawa tych panów proszę o kontakt prywatny, gdyż mam problem z wstawieniem 50 ss'ów tutaj, z góry dziękuję i pozdrawiam!Big Grin
Nie Musisz Wstawiać Wszystkich Ss'ow
Emmm nie wiem czy wiesz ale za kłamanie na forum powinny zostać wyciągnięte konsekwencje . Kornelka mnie sprawdzała i niczego nie znalazła , a z tymi cheatami to nigdy to nie miało miejsca . A necro dostał bana za to że 4fun napisał że ściąga cheaty. Podsumowując żaden z nas nigdy nie miał cheatów xD . Mam nadzieję że zostaniesz zabnowany za te brednie . A i pozwolę sobie przytoczyć cytat :"niestety konsekwencje nie zostały wycięgnięte, co prawdopodobnie było spowodowane zastraszaniem Pani Policjantki" Może niech się koleżanka wypowie w tej sprawie ?
Jak ty ściemniasz to ja nie wierze.
"Nikt nie próbował używać cheatow":
Mam ci przypomnieć jak grałeś z toxiciem, który biegał odpalony a na powiedzenie, że ma cheaty odpowiadałeś, że jest czysty kiedy ewidentnie był na huzuni(czy przypadkiem nie wydanie cheatów nie równa się z cheatowaniem? W końcu przyczynia się do tego, że inny biegają odpaleni).
Wstaw te swoje screeny i dostanę bana . Ale że za każdym razem prowokujesz to tego nie masz na twoich ss'ach ? Pozdrawiam cię jako kolege ToxicPlayer'a . Grałeś z nim wiedząc że cheatuje , pozdrawiam .
Ale TheNecromos został daaawno zbanowany właśnie za te słowa że pobieraz huzuni, następnie że już ma.
na Pawlacza że was wyzywał nic nie znalazłam a przeszukałam calutkie logi (to było jakieś 3 tygodnie temu)
chyba że na pw no to inna sprawa.
(17-April-2016 15:44:54)Kornelek napisał(a): [ -> ]Ale TheNecromos został daaawno zbanowany właśnie za te słowa że pobieraz huzuni, następnie że już ma.
na Pawlacza że was wyzywał nic nie znalazłam a przeszukałam calutkie logi (to było jakieś 3 tygodnie temu)
chyba że na pw no to inna sprawa.

na pw akurat ze sobą nie piszemy
"co prawdopodobnie było spowodowane zastraszaniem Pani Policjantki"
Uwielbiam po prostu jak się wypowiadasz na tematy, które w ogóle nie znasz, swoje domysły zostaw w swojej głowie, wystarczy ze na survivalu musze tego słuchać
A i te screeny najlepiej wrzuć z datami bo ty i twoi kumple jesteście znani z tego że wrzucacie screeny sprzed 2 miesięcy Wink
Oj nieprawda, jak jakiś z adminów się zgłosi po ssy, to pokaże im skrin, na którym Kornelka pisze "Nie mogę zbanować Pawlacza, bo pewne osoby się poźniej będą na mnie mściły" i wiele innych ciekawych ssów.Heart
Stron: 1 2
Przekierowanie