Twój nick z gry: meczi
Nicki osób posądzonych: xKornelka
Najdokładniejsza data zdarzenia: przed chwila
Opis zdarzenia: jak wiemy, wczoraj dostała bana od kalisa na odcinku za cheaty. dzisiaj jakoś juz grała, żadnej prosby o ub z jej strony nie było. pytałem sie jej czy kalis wie ze dostalas ub od pomocnika, a ona mowila ze nie.
lekko odejde od tematu, nie dawno sprawdzala gracza okolo 20 minut bo nie chciał pobierac skypa. moim zdaniem nie jest odpowiedzialna i nie ogarnia tej rangi.
Dowody:
https://www.youtube.com/watch?v=K51RBVW3iQ0
Sugerowany wymiar kary: Degrad z rangi Policjant.
Serwer: mineserwer
Ehh, już właśnie jest wszystko wyjaśnione z tym banem, dostałam ub gdyż miałam dowody że miałam laga.
Kalis już wie ze sie zawiesiłam i dostałam ub
Aha i nie czekałam na tego gracza 20 minut tylko ledwo 10, dostał bana za brak współpracy z administracją.
Nie chcem być wyrodnym policjantem, surowo karającym, chcem aby gracze mieli przyjemność z gry na serwerze a nie ich banować bo sie np. Zapomnieli i powiedzieli za ostre słowo, wole najpierw ostrzegac.
Tu jest dowód, że Kalis i tak by ją odbanował :
http://www.tinypic.pl/rzpegqy0pkvp
A po drugie, to jest naruszenie praw, ponieważ nagrałeś jej głos pomijając, że ona sobie tego nie zażyczyła.
Naruszenie praw XD
Zawsze mnie bawiło , jak się dzieci w prawników bawią ;.
A co do skargi w mojej opinii jest zasadna , gdyż meczi miał prawo sie zbulwersować iż ktoś dostał ub po znajomościach. (Wynik tej skargi mnie nie interesuje , mówię jak to widzę.
Przeanalizowałem całą sprawę, a więc tak Kornelia przysługuje zgłoszenie skargi na ciebie. Zgodnie z regulaminem ts3
Cytat:§4.8. Wszelkie sprawy, których nie ma w tutejszym regulaminie, obejmują przepisy prawa autorskiego, cywilnego oraz karnego Rzeczypospolitej Polskiej.
Jak wspomniała Andzia jest to naruszenie prawa autorskiego. A co z tego wynika to ty za to poniesiesz konsekwencje.
@UP Tak Dmort to jest naruszenie prawa autorskiego, meczi nagrał rozmowę bez jej wiedzy i zgody oraz umieścił to nagranie publicznie.
Oł noł, pewnie od tego raka dostanie
i ona sie tam zgodzila na to ;v
Więc was nie rozumiem, ona się zgodziła by ją wrzucił ;p
Poinformował, że to nagrał
@SnowPL czy Meczi nie powiedzial, ze ja nagrywa? Od 4:17 do 4:36 Meczi dostaje przyzwolenie na nagrywanie rozmowy.
wszystko fajnie, to już było po nagraniu rozmowy, ja przed tym nic o tym nie wiedziałam
@up, ale przyzwolenie dalas.
@up jjak sie nie podoba moge usunac -_-
A poza tym mowilas ze moge sobie wrzucac