Witam, chciałbym prosić o zmianę lub wygenerowanie nowego hasła na serwerze minefox moje konto zostało zhakowane przez cheatera. Bardzo prosze o jak najszybszą odpowiedź z Poważeniem swetek123
Witaj! Czy na swoim koncie posiadasz może jakąś wykupioną usługę (np. VIP, $$$, jakieś przedmioty za sms) lub czy posiadasz konto premium?
(17-April-2016 08:10:50)SnowPL napisał(a): [ -> ]Witaj! Czy na swoim koncie posiadasz może jakąś wykupioną usługę (np. VIP, $$$, jakieś przedmioty za sms) lub czy posiadasz konto premium?
Nie nie kupywałem nic ale napisałem podanie na Policjanta i jak ten który zhakował konto mi dowie się, że mam policjanta pobanuje se graczy ! I miałem strasznie dobre itemy na GTA...
@UP Co z tego że napisałeś podanie??? Widzisz jest różnica między policjantem serwerowym a kandydatem na to stanowisko.
Cytat:Nie nie kupywałem nic ale napisałem podanie na Policjanta i jak ten który zhakował konto mi dowie się, że mam policjanta pobanuje se graczy !
Ale ty policjanta nie posiadasz, permissi tym bardziej. Wyników jeszcze nie ma więc jesteś nikim. Niestety nie będę w stanie już ci pomóc, ponieważ nie mam już jak. Wszystkie sposoby na odzyskanie konta wiążą się z posiadaniem konta premium na minecraft.net lub wykupionymi usługami na serwerach. Życzę miłego dnia.