xKornelka mnie zbanowała napisała: dodaj mojego skype masz 3 min podała swój skype i ja tego nie zrobiłem i dostałem bana ale ja nie mogę podawać pierwszej lepszej osobie Skype itp. Ale jest w tym jedna bardzo niepokojąca rzecz XKornelka uczepiła się tylko mojej gildi na easy hardkore widziałem to nie pisała do innych tylko specjalnie chciała nas zbanować!!! wymieniam nicki
dududi samsungkuba i ja cihasmierci. odbanujcie prosze
1.Zastosuj się do wzoru
2.Zły dział
Przepraszam bardzo, ona Ciebie wezwała na sprawdzanie, więc ty miałeś OBOWIĄZEK wstawić się na sprawdzanie. Piszesz, że nie podasz pierwszej lepszej osobie skype... A czy policjant jest pierwszą lepszą osobą. Nie wstawiłeś się celowo na sprawdzanie, miałeś Kornelkę za przeproszeniem w d**ie. Wiedziałeś, że ona do Ciebie pisze, a ty miałeś to najzwyczajniej na świecie gdzieś. Jak dla mnie nadaje się to do kosza, nie wstawiając się na sprawdzanie mogłeś się liczyć z banem.
Sprawdziłam twoją praktycznie całą gildię, mialam duże podejrzenia że wszyscy gracie na odpale.
No to tak, powiem ci jak było z twoją gildią
dudidi: zaprosił mnie na Skype, połączył się ze mną, prosiłam by udostępnić ekran, powiedział że nie umie, wytlumaczylam mu jak, chwila ciszy i zapytał się ile jest ban za przyznanie się, ja odparlam że niech udostępni ekran, powtórzylam słowa kilka razy po czym się celowo rozlaczyl - dostał bana
samsungkuba: nie chciał mi podać skype, dostał czas na pobranie, nie pobrał, pisał mi cały czas na capslocku - dostał bana
Cihasmierci: również nie chcialeś podac skype - dostałeś bana za brak współpracy
Aha i dudidi stworzył multikonto na którym wyzwał mnie od "ku*wy" a na to sobie nie pozwolę
Prawidłowo zrobiłaś, do zamknięcia bo będzie nabijanie postów.
Wszystko zostalo wyjaśnione. Unbana nie otrzymasz.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
MINESERWER.PL