MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Auta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, ostatnio kupiłem prawo jazdy i spotykam się z pewnym problemem, a mianowicie: Jeżeli wychodzę z auta muszę je rozwalić, i często ktoś w tym momencie podejdzie sobie i ukradnie ci auto od tak sobie. Proszę aby po wyjściu z auta, auto pojawiało się w naszym ekwipunku i znikało z ziemi.
@Edit: Można by dodać też ubezpieczenia auta Big Grin
Jestem za WIELKIM [color=#6B8E23] ZA
(16-April-2016 15:58:18)kubixgame napisał(a): [ -> ]Witam, ostatnio kupiłem prawo jazdy i spotykam się z pewnym problemem, a mianowicie: Jeżeli wychodzę z auta muszę je rozwalić, i często ktoś w tym momencie podejdzie sobie i ukradnie ci auto od tak sobie. Proszę aby po wyjściu z auta, auto pojawiało się w naszym ekwipunku i znikało z ziemi.
Witaj Blush mam auto i czy jak je strace to mi się usunie czy potem odnowi? Prosze odpisz to dla mnie bardzo ważne! Pozdrawiam, Strik3rPL Smile
@up a kim jest kubixgame żeby odpowiadać ci na takie pytania ?
Nie może, tak być, że ci AUTO do eq wpada. To było, by załatwe. Kupujesz Auto, możesz przejeżdżać i jeździć, ale musisz na nie uważać. Takie tanie auta, a bez ryzyka stracenia?!
Jestem stanowczo na NIE.
Strik3r wiedz, że nie jestem adminem/moderatorem więc nie wiem co banan z tym zrobi, ale poprostu chciałbym aby przy wysiadaniu odrazu wpadało do eq, Rycek77 wracając do ciebie, auta nie są tanie ;p ale tak powinno być jak w normalnym GTA, że nikt nie wejdzie ci do auta, a jeżeli sie je rozwali płaci się kase za naprawe (jak jest ubezpieczenie) i swoją drogą... dobrze by było jakby banan dodał ubezpieczenia aut Big Grin
Przypominam, że to GRA, a nie życie realne.

Banan mówił, że to nigdy nie będzie takie same jak PRAWDZIWE GTA.
Itemy nie wypadają więc nie widzę powodu żeby auto wypadało.
Żadnego wpadania do eq na pewno nie będzie, auto to nie "dożywotni środek transportu", jeśli nie potrafisz nim jeździć na tyle aby ktoś Ci go nie ukradł to z niego nie korzystaj.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie