MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ban za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zostalem zszantazowany o podanie skype
dostalem bana za praktycznie nic ban byl o brak wspulpracy z adminem

Zaczelo sie tak dostalem od osoby xKornelka wiademosc podaj skype w ciagu 3 minut a jak nie to ban
Ja nie podalem toge skype dostalem bana praktycznie za nic ta sytuacja powtarza sie 2 raz z rzedu Sad
Ja nie chce placic 24 zl za nic wiec prosze was admini o darmowego unbana muj nick to samsungkuba prosze o litosc Sad
Skype musisz podać w celu sprawdzenia, czy nie masz chitów..
Ban był słuszny. Nie dałeś skype to dostałeś bana. Przed każdym sprawdeniem masz informację że jeśli nie chcesz podać skype to automatycznie masz bana.
Nie chciałaś pobrać skype, szukałeś poprostu wszystkie wymówki jakie tylko są możliwe min: że skype ma wirusa.
Czekałam i dałam ci czas na początku 3 minuty, powiedziałeś że nie masz skype, wtedy powiedzialam ze masz 5 minut na pobranie, stałes w grze i nie ruszales się, myślałam ze pobierasz, po czym (po tym czasie na pobranie) mówisz mi ze nie pobierzesz, takie rzeczy mówi się odrazu.
Aha i chciałam dodać ze w żaden do sposób nie szantażowałam Cię, podałam swój skype a twoim zadaniem było mnie zaprosić
Aha i jeszcze jedno, prawie całą twoja gildia została zbanowana za brak współpracy z administracją
Kornelka wyjaśniła. Samsungkuba - nie był to ban za nic. UnBan Ci się nie należy.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie