Na creatiwie 2 wpisałem /p tp 1000000;10000 i mnie zlagowało nie wiem czemu tak mi się stało ,czy ta działka jest o dużym numerze działki i temu , albo tam nie ma świata.
Nie wiem zróbcie coś z tym bo nigdy nie wejde już na creatiw 2 , tepnijcie mnie do siebie , zabijacie jak wejde to powinno mnie na spawn przenieś i odlagować .
Zobacze jak odlaguje to napisze w wąndku ,,Można Zamknąć ''.
RokoPVp - nie możesz grać, bo masz lagi? Takie całkiem, czy można wpisać komende: /tp?
Mam kompletnie zlagowane nie mogę nic wpisać , czatu nie widać [ PS. lagów nie mam tak normalnie tylko teraz mnie zlagowało

]
Próbowałem wyjść i wejść na serwer ale to nic nie pomogło . [ Jak by ktoś proponował ]
Napisz do admina, aby Cię przeniósł na
/spawn. I na przyszłość nie rób czegoś takiego

Wiem tylko który admin by chciał się tym zająć

Admin Jest Jeden, Banan/Admin
Wiem że jest tylko nie wiem czy takom sprawom by chciało mu by się zająć -.-
Pomocnicy+ powinni też ci pomóc

PS. Banan raczej pomoże ;p
Napisz na PW do Banana

On Ci pomoże

Miałem taki problem, ale na cv 1. Mogłem wbić dopiero gdy został zrestartowany tryb i kiedy się wbiło to było się na spawnie, a nie w miejscu przed ostatnim relogiem. Działka 1000000;10000 znajduje się poza krańcem świata (dalej niż kratka 30000000 x lub z) i kiedy wbijesz to pojawiasz się w tamtym miejscu przez co minecraft ci crashuje. Są dwie opcje. Może zostać na chwile obecną opcja, że kiedy się wbije pojawia się na spawnie, a nie w miejscu przed ostatnim relogiem. Drugą opcją jest w plikach serwerowych przestawienie twoich kordynatów na spawn lub kratki poniżej 30000000 x i z.