15-April-2016, 18:42:52
15-April-2016, 19:05:32
Nie kopiuj odemnie to ja napisałem najpierw na chacie że co 2 osoba z którą się bije ma aurę.
Masz racje że jest tam dużo cheaterów.
PS.Czy mogę prosić o sprawdzenie gracza JestemRyjem17 nie udało mi się go nagrać bo nie zdążyłem włączyć nagrywania ale wiele osób się już na niego skarży.
PS.Czy mogę prosić o sprawdzenie gracza JestemRyjem17 nie udało mi się go nagrać bo nie zdążyłem włączyć nagrywania ale wiele osób się już na niego skarży.
15-April-2016, 20:05:15
(15-April-2016 19:05:32)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]Nie kopiuj odemnie to ja napisałem najpierw na chacie że co 2 osoba z którą się bije ma aurę.
O kurde może prawa autorskie zrobisz żeby tego stwierdzenia nie kopiować

15-April-2016, 20:16:10
(15-April-2016 19:05:32)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]Nie kopiuj odemnie to ja napisałem najpierw na chacie że co 2 osoba z którą się bije ma aurę.
Jak cos odgapilem to sory ale nie czytalem twojego watku xD
15-April-2016, 20:17:14
O boże ..... ja naprawde niewiem czemu coraz więcej ludzi jest co płaczą 5 godzin bo ktoś je zabił a potem mówią że ta osoba ma cheaty... nieumiecie grać to nie grajcie -_- to GTA a nie creative czy RPG