MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]zuzek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałabym poprosić o UNBANA na moim ulubionym serwerze MineFox.pl. A więc oto moje podanie:
Nazwa użytkownika zbanowanego: zuzek
Jesteś recydywistą: nie
Dlaczego chcesz dostać UNBANA: Proszę o wyrozumiałość, gdyż do niedawna uważałam, że cheaty są głupotą, przeszkadzają innym w spokojnej grze oraz utrudniają im rozgrywkę. Kilka dni temu brat zainstalował mi na tym komputerze Huzuni. Potem, gdy grałam w MC, zauważyłam dziwne menu, jednak nie zwracałam na to uwagi, myślałam że to jakiś update. Potem spytałam brata co to jest, powiedział, że to Huzuni. Zdziwiło mnie to, więc pomyślałam, że spróbuję. Przyznam, że nawet mi się to spodobało, jednak nie wiedziałam, co mnie czeka. Jak się potem okazało, po dwóch dniach od zainstalowania Huzuni dostałam bana za 'KillAura', którą przez nieuwagę włączyłam, naciskając przycisk 'R' zamiast 'E' włączającego ekwipunek. Chciałam ją wyłączyć, jednak nie zdążyłam. Gdy zorientowałam się, że mam włączoną aurę, było już za późno... dostałam bana. Byłam bardzo zdenerwowana, bo nie ja zainstalowałam te cheaty. Mam nadzieję, że dostanę UNBANA, gdyż jest on niesprawiedliwy.
Serwer: MineFox.pl
Bardzo dużo było takich proźb o UNBAN ,ale wszystkie były odrzucone Sad
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie