MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Moje dodatkowe TxT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, pobawiłem się w gimpie i stworzyłem parę texturek lub je zebrałem z neta. Na razie nie chce udostępniać publicznie textur, ale wrzucę filmik gdzie je zobaczycie. Jak bananowi się spodoba to dam mu na pw linka, Z chęcią bym publicznie udostępnił ale nw czy to byłoby zgodne z prawem, bo parę znalazłem texturek. Tu link do filmiku: https://youtu.be/ybKKQ-P5cSI

Krótki opis:
Maryśka: Moja texturka, na koxa lub coś.
Maryśka XL" tak samo
Joint: Moja texturka
Koks: Moja texturka
Maska Bandyty: Moja texturka itemu ale model z moda Custon npc.
Chemikalia oraz Dopalacze: Znaleźona texturka z texture packa SVCraft.
Chciałem przerobić znalezione texturki, ale z 3 godz siedziałem mi g.. ekhem guzik. Tongue
To tyle,
Nie wprowazdzałem narkotyków celowo ze względu na młodszych graczy, a już szczególnie takich z efektem leczącym który swiadczyłby o tym że jest to lekarstwo... Można znaleźć na serwerze butelki LSD ale dają one wyłącznie efekt widzenia w ciemności jako mały dodatek, nie zamierzam opierać serwera o narkotyki.
No tak, nie przemyślałem jak zawsze ;(

A inne textury?
A inne texturki banan?
Moim zdaniem , te texturki nie są z byt fajne. Banan ma racje z tymi narkotykami. Mógłbyś porobić texturki bloków. Dawały by owiele lepszy klimat GTA.
Np. bloku krwi?? D:
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie