MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: przeludnienie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy jest możliwość żeby dodać do GTA nową mapę lub ograniczyć ilość osób ponieważ kiedy chcę wejść dzieje się tohttps://www.youtube.com/watch?v=qrW759mP...e=youtu.be
To traci przez to cały sens.
Rozumiem że tu można zabijać graczy ale trzeba też zabijać mafie a to jest teraz niemożliwe.
Popieram, czemu nie ma juz tej starej mapy ktora byla jest tylko SA?
Najlepiej ekspic rano i wieczorem.
Ja rano wszedłem były tylko 2 osoby i grało się bardzo miło.
Nie wiem czy nawet kolejna mapa wystarcz.
Sądzę że żeby coś zmienić trzeba by dodać z 2 mapy.
(14-April-2016 16:41:59)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]Ja rano wszedłem były tylko 2 osoby i grało się bardzo miło.
Nie wiem czy nawet kolejna mapa wystarcz.
Sądzę że żeby coś zmienić trzeba by dodać z 2 mapy.
Jestem ZA dodaniem nowej mapy!Smile
Spokojnie! Jak było z RPG? Rano było z 20 osób, a teraz jest znacznie mniej. Nie wszystkim graczom podoba się tryb! Niektórzy tylko przyszli go zobaczyć! Poczekaj, a będzie mniej ludzi Big Grin
Za tydzień, góra 2 liczba osób się wyrówna, na razie jest tak jak z RPG. Dopiero później będzie można się martwić o mapy.
Dobra zobaczę za tydzień czy liczba osób się zmniejszy a jak nie to będę musiał wstawać rano żeby zdążyć poexpić
Cóż teraz to rozgryzłem (brawo ja). Zawsze jak Banan zabierze się za jakiś tryb i ogłosi jakąś mega wypasioną aktualizację to z automatu każdy zmienia swoje miejsce tylko po to by tam być. Więc dopóki komuś się nie przeje to lub dopóki Banan nie wdrąży jakiejś innej aktualizacji to niestety ale trzeba żyć z tym że ludziów jest muuuultum Smile

PS: polecam expić albo rano w dni szkolne lub początki weekendu albo wieczorem najlepiej w dni szkolne lub końcówki weekendów bo mało ludu wtedy jest
W dni szkolne mam szkołę do 14.50
Przy okazji nagrałeś cheatera Rozalion123 w 0:03 widać że ma killaure
Stron: 1 2
Przekierowanie