MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Poradnik] YakuzaKillerzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam w pierwszym poradniku z nowej edycji GTA. Będzie dotyczył on pewnego typu NPC, którego możemy spotkać na tym trybie- mianowicie Zabójcę Yakuza

Na początku, czym a raczej kim Yakuza jest? W prawdziwym świecie to członek Japońskiej grupy przestępczej, a tu tylko kolejny NPC do zabicia. Wyglądają oni tak:
[Obrazek: image.php?dt=KFY2]

Uzbrojeni w pistolet są bardzo niebezpieczni. Na ogół, wyglądają tak jak widoczne jest na zdjęciu jednak jest mała szansa spotkania Yakuzy który ma na sobie zbroję.

Najwyraźniej są nieco silniejsi i szybsi niż tradycyjni Sycylijczycy (o nich kiedy indziej) więc trudniej ich pokonać.

Ale jak już musimy się z takim mierzyć a mamy kiepskie eq jak to zrobić?
  • Pod żadnym pozorem nie pozwól by zaciągnął cię do kąta wraz z grupą. Wtedy nie masz praktycznie szans
  • Jeśli jest w grupie odciągnij jednego członka od reszty i eliminuj ich po kolei. Nieco czasochłonne ale inaczej masz małe szanse na wygraną
  • Wykonuj szybkie i przemyślane ruchy. Nie podchodź powoli do niego, zabije cię raz dwa. Sprintuj i okrążaj go. Czemu? Zaraz powiem
  • Musisz go okrążać biegając aby zawsze mieć szansę, że nie trafi w ciebie swym pociskiem. Jeśli zacznie w ciebie strzelać to może nie skończyć aż do twej śmierci.
  • Gdy już uniknąłeś jego śmiertelnego kombo jak najszybciej uderzaj z niego broni białej aż nie zginie
  • Jeśli masz broń dystansową możesz oczywiście zabić go z odległości, ale nie próbuj niecelnym pistoletem lub shotgunem a snajperką lub dobrym karabinem.

Z Zabójców dropią: Kurczaki, amunicja do pistoletu, amunicja do karabinu, amunicja do shotguna, pieniądze, głowy Yakuzy lub ubiór.

Zadanie związane z tymi gangsterami możemy dostać u niejakiego MORISA

[Obrazek: image.php?dt=TW2Y]

Znajduje się on przed takim budynkiem:
[Obrazek: image.php?dt=V72R]

Zadanie polega na zabiciu 50 takich mafiozów.

Yakuzów (można tak ich nazwać?) spotykamy w DZIELNICY YAKUZA

Dzielnica wygląda tak:
[Obrazek: image.php?dt=OST7]
[Obrazek: image.php?dt=NAO5]
[Obrazek: image.php?dt=3MVV]

To tam znajdziemy najwięcej tych NPC.

Dziękuję i mam nadzieję że nieco ułatwię Ci spotkanie z Yakuzami.
Ja chciałem napisać 1 poradnik leci + za szybkość hyhy
Cytat:
Zadanie polega na zabiciu 100 takich mafiozów.
Popraw na 30 Smile
Epicki poradnik ;D łap plus.
Przydatny poradnik dla nowych graczy, szybko postanowiłeś robić poradnik heh Smile
(14-April-2016 19:10:21)Hutron napisał(a): [ -> ]Cytat:
Zadanie polega na zabiciu 100 takich mafiozów.
Popraw na 30 Smile

Poprawione na 50 (Ja mam 50)
Bardzo przydatne, jak zawsze leci plus. Wink
O gratulacje wątek został przypięty!!Wink

PSmith15 jaki serwer?? (Ja na mineserwer)(W sensie Gta)
No ładnie, ładnie. Podziwiam ludzi, którzy mają na pisanie takich fajnych poradników czas, tradycyjne, łap diaxa Smile
Ładny, stylistyczny.... dlaczego ludzie prawie nigdy takch nie robią. Twój za to ma te cechy, więc i + się należy ^^
Stron: 1 2
Przekierowanie