Nowe GTA wystartowało, to krótki filmik z openingu:
Jeśli napotkaliście jakieś błędy czy macie jakieś opinie na temat trybu to dajcie znać w komentarzach, jeśli komuś za trudno lub ma zamiar żebrać o lepsze itemy/drop niecy zamknie tą stronę
mam nadzieję że gra na nowym trybie przypadnie Wam do gustu powodzenia w podbijaniu serwera
(13-April-2016 14:09:12)MultiDestroy napisał(a): [ -> ]Dwie rzeczy do nowego GTA:
1.W markecie jeden przedmiot jest o nazwie BEST RPG
2.Przydało by się coś za zabijanie graczy, chociaż marne 5$. Teraz zabijanie innych jest bezsensu.
1. zrobione
2. $ za zabijanie graczy bez ich utraty? 5$? dobre sobie, może od razu komendę z dostępem do wszystkich broni...
(13-April-2016 14:31:19)ironhide napisał(a): [ -> ]a jakieś podziękowania dla osób które pomogły testować były? bo nie chce mi się wszystkiego oglądać XDD
Świetne wyczucie czasu Banan
w niczym nie pomogłeś, finalnie musiałem Cie nawet kicknać z serwera i wl włączyć bo o cokolwiek nie spytałem to miałeś to gdzieś więc o jakich podziekowaniach ty mówisz lol2 jedyną osobą która cokolwiek pożytecznego zrobiła był Qiu który pomógł przy mechanizmach banków ale za to już dziękowałem w poprzednim filmie =)
W poprzednim filmie ochroniarz (czy jak on tam się nazywa) chodzi o żelaznego golema w banku on ostatnio wrzucił zombiaka na regały i golem nie mógł o bić gracza też może tak wyrzucić więc przydało by się to poprawić.
Jeszcze jedno pytanie.
Czy będzie ten tryb na minefox.pl?
Bo na mineserwer jest trochę za dużo graczy i gra troci sens bo wystarczy że wejdziesz to od razu giniesz zamiast chodzić zabijać mafie.
(13-April-2016 15:26:58)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]W poprzednim filmie ochroniarz (czy jak on tam się nazywa) chodzi o żelaznego golema w banku on ostatnio wrzucił zombiaka na regały i golem nie mógł o bić gracza też może tak wyrzucić więc przydało by się to poprawić.
Jeszcze jedno pytanie.
Czy będzie ten tryb na minefox.pl?
Bo na mineserwer jest trochę za dużo graczy i gra troci sens bo wystarczy że wejdziesz to od razu giniesz zamiast chodzić zabijać mafie.
(13-April-2016 14:31:19)ironhide napisał(a): [ -> ]a jakieś podziękowania dla osób które pomogły testować były? bo nie chce mi się wszystkiego oglądać XDD
Świetne wyczucie czasu Banan
w niczym nie pomogłeś, finalnie musiałem Cie nawet kicknać z serwera i wl włączyć bo o cokolwiek nie spytałem to miałeś to gdzieś więc o jakich podziekowaniach ty mówisz lol2 jedyną osobą która cokolwiek pożytecznego zrobiła był Qiu który pomógł przy mechanizmach banków ale za to już dziękowałem w poprzednim filmie =)
Taktycznie chodziło mi o to czy wgl dla kogoś z osób które ci pomagały były podziękowania o Qiu wiemy... cóż skoro nie było to przegrałem zakład sam ze sobą - czyli że dominik nie miał podziękowań xDD
Tak nie offtopując już to miło że tak z zaskoczenia wyczułeś sobie czas na otwarcie, mam nadzieję że będzie się to świetnie tworzyło