MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Otwarcie Nowego GTA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nowe GTA wystartowało, to krótki filmik z openingu:

Jeśli napotkaliście jakieś błędy czy macie jakieś opinie na temat trybu to dajcie znać w komentarzach, jeśli komuś za trudno lub ma zamiar żebrać o lepsze itemy/drop niecy zamknie tą stronę CoolCool

mam nadzieję że gra na nowym trybie przypadnie Wam do gustu Smile powodzenia w podbijaniu serwera Smile
Dwie rzeczy do nowego GTA:

1.W markecie jeden przedmiot jest o nazwie BEST RPG
2.Przydało by się coś za zabijanie graczy, chociaż marne 5$. Teraz zabijanie innych jest bezsensu.
a jakieś podziękowania dla osób które pomogły testować były? bo nie chce mi się wszystkiego oglądać XDD

Świetne wyczucie czasu Banan Smile
(13-April-2016 14:09:12)MultiDestroy napisał(a): [ -> ]Dwie rzeczy do nowego GTA:

1.W markecie jeden przedmiot jest o nazwie BEST RPG
2.Przydało by się coś za zabijanie graczy, chociaż marne 5$. Teraz zabijanie innych jest bezsensu.
1. zrobione
2. $ za zabijanie graczy bez ich utraty? 5$? dobre sobie, może od razu komendę z dostępem do wszystkich broni...

(13-April-2016 14:31:19)ironhide napisał(a): [ -> ]a jakieś podziękowania dla osób które pomogły testować były? bo nie chce mi się wszystkiego oglądać XDD

w niczym nie pomogłeś, finalnie musiałem Cie nawet kicknać z serwera i wl włączyć bo o cokolwiek nie spytałem to miałeś to gdzieś więc o jakich podziekowaniach ty mówisz lol2 Big Grin jedyną osobą która cokolwiek pożytecznego zrobiła był Qiu który pomógł przy mechanizmach banków ale za to już dziękowałem w poprzednim filmie =)
W poprzednim filmie ochroniarz (czy jak on tam się nazywa) chodzi o żelaznego golema w banku on ostatnio wrzucił zombiaka na regały i golem nie mógł o bić gracza też może tak wyrzucić więc przydało by się to poprawić.
Jeszcze jedno pytanie.
Czy będzie ten tryb na minefox.pl?
Bo na mineserwer jest trochę za dużo graczy i gra troci sens bo wystarczy że wejdziesz to od razu giniesz zamiast chodzić zabijać mafie.

PS. Coraz lepsze ci te tryby wychodzą gratuluje
Banan... Epicka podróż z GTA rozpoczyna się... jak zwykle kawał dobrej roboty. Gratulacje !!!!
(13-April-2016 15:26:58)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]W poprzednim filmie ochroniarz (czy jak on tam się nazywa) chodzi o żelaznego golema w banku on ostatnio wrzucił zombiaka na regały i golem nie mógł o bić gracza też może tak wyrzucić więc przydało by się to poprawić.
Jeszcze jedno pytanie.
Czy będzie ten tryb na minefox.pl?
Bo na mineserwer jest trochę za dużo graczy i gra troci sens bo wystarczy że wejdziesz to od razu giniesz zamiast chodzić zabijać mafie.

PS. Coraz lepsze ci te tryby wychodzą gratuluje

https://www.youtube.com/watch?v=z8ab8MHee4k
(13-April-2016 14:53:43)Admin napisał(a): [ -> ]
(13-April-2016 14:31:19)ironhide napisał(a): [ -> ]a jakieś podziękowania dla osób które pomogły testować były? bo nie chce mi się wszystkiego oglądać XDD

w niczym nie pomogłeś, finalnie musiałem Cie nawet kicknać z serwera i wl włączyć bo o cokolwiek nie spytałem to miałeś to gdzieś więc o jakich podziekowaniach ty mówisz lol2 Big Grin jedyną osobą która cokolwiek pożytecznego zrobiła był Qiu który pomógł przy mechanizmach banków ale za to już dziękowałem w poprzednim filmie =)

Taktycznie chodziło mi o to czy wgl dla kogoś z osób które ci pomagały były podziękowania o Qiu wiemy... cóż skoro nie było to przegrałem zakład sam ze sobą - czyli że dominik nie miał podziękowań xDD

Tak nie offtopując już to miło że tak z zaskoczenia wyczułeś sobie czas na otwarcie, mam nadzieję że będzie się to świetnie tworzyło Smile
Banan, tam gdzie jest grób HeroBrine, da się jakimś cudem wyskoczyć przez ochronę.
Jest taki bug że kupuję stak amunicji do pistoletu a dostaje 2 UndecidedUndecided proszę o naprawe
Stron: 1 2 3
Przekierowanie