Nie wiem jak wy ale mnie ciągle denerwuje to że są wybierane tylko 3 mapy na wd. Mianowicie Orkowa Dolina,Karaiby,Kanion.
Chciałbym żeby został zrobiony system auto losowania map.
Wtedy będą inne mapy a nie tylko te 3. One mi się już znudziły, chciałbym zagrać na innych mapach,a to jest nie możliwe :c
Myślę że podzielacie mój ból.
To powiedz mi od czego do cholery jest głosowanie?
Jakby Ci się wylosował Korwin, to co?
Nie te 3

Królestwo jest więcej wybierany niz kanion

Już chyba było gdzieś że nie będzie nic z mapami zmieniane. Niestety trzeba się przyzwyczaić że ciągle są te Karaiby. I nie kłam, bo Orkowej Doliny prawie nigdy nie wybierają.
Kompletna bzdura siedze jak i na mf i jak i na ms na WD , tak są dość często te same mapy ale da się przyzwyczaić i nie zawsze są te same jest i kanion i królestwo itp
1. Orkowa malo ludzi wybiera.
2. Prawie cały czas są karaiby.
3. Już Wole Kanion.
4. Jestem na tak.
Losowanie map jest niemożliwe, ponieważ plugin pozwala na głosowanie, albo na to żeby ciągle była ta sama mapka.
I tak wkońcu wy decydujecie jaka mapa ma być.
No wlasnie, od czego jest glosowanie ...? Orkowa Dolina, do gustu gracza nie przypadla, fakt czesto sa, Karaiby Ale, jesli jest to nie mozliwe, mowi sie trudno. Kiedys sie znudzi ta mapa gracza

.
Ja się tam cieszę przynajmniej nie kanion.
Co do losowania banan już pisał że to jest niemożliwe do zrobienia.
Ja jestem za tym aby była losowa mapa. Wiem że "trzeba sie przyzwyczaić" ale to już staje się nudne. Chcialbym pograć też na innych mapach