MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zmiana na Creativach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wiecie pomimo optymalizacji dotyczącej blokowania spawnowania mobów z dispenserów które generowały przeogromne lagi w dalszym ciągu było to możliwe.

Dziś wprowadziłem aktualizacje prawdopodobnie WSZYSTKICH creativów.

Co zostało zmienione?

1) Nowe Villagerowie i Baty już są niemożliwe do zespanowania
2) Villagery i baty które przeżyły można bardzo latwo zabić, wystarczy dać do swojej ręki badrock i nacisnąć prawy przycisk myszy, automatycznie wszystkie villagery w promieniu kilkuset kratek umrą.
3) wyłączenie sztormu, deszczu

Wszystkie zmiany będą widoczne w pełni po restacie (dziś w nocy), na niektórych serwerach są już aktywne.
Fajne zmiany Big Grin.
Exxttraaaa! plus
Wyłączono deszcz? To głupie... ja np zawsze chce swoją działke ozdobić na święta i ustawiam zimowy biom wtedy zamiast deszczu pada śnieg pozatym deszcz dawał czasem fajny klimat ta ostatnia zmiana na -
(11-April-2016 16:50:31)TheQQPL napisał(a): [ -> ]Wyłączono deszcz? To głupie... ja np zawsze chce swoją działke ozdobić na święta i ustawiam zimowy biom wtedy zamiast deszczu pada śnieg pozatym deszcz dawał czasem fajny klimat ta ostatnia zmiana na -

Można włączać zawsze w wigilie xD

Na creative powinno być usunięte tornado, ponieważ laguje cały serwer zwłaszcza na cv 2 i 3.
Przekierowanie