10-April-2016, 11:17:21
Siemka, elo. Na MineFoxie (WaterBlock), teraźniejszy sklep nie jest sklepem. Pan Kalis, gdy dowiedział się ile się zarabia na sprzedawaniu itemów, usunął wszystkie tabliczki ze sklepu do sprzedawania. Tak, WSZYSTKIE. Teraz na tym trybie nic sie nie da robić, możesz sobie wybudować wyspe, ale musisz mieć kase, ale skąd tą kase musisz miec? Np.: Chce kupić dirta, który za stak kosztuje 96 $, ale na koncie mam 1 $, jak mam zarobić? Mam iść do Admina i poprosić o kase? Nie, bo da nam bana, więc w jaki inny sposób mamy zarobić te pieniądze? Wyspe z cobbla budowac? Nie, bo na cobblu Spawner nie działa.. Kalis, niszcząc te tabliczki na waterblocku, zniszczyłeś całą ekonomie tego trybu, dużo się zarabiało, to prawda, ale mogłes te ceny obniżyć, a nie odrazu nisczyć, przesada! {Do Kalisa} Panie Kalisie, przywróć te tabliczki z powrotem, tylko jak już tak bardzo chcecie, żeby się mało zarabiało, to obniż ceny. Dziękuje za uwagę, mam nadzieje, że prośba będzie rozpatrzona pozytywnie. 3majcie się, cześć