MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UnBan]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam dostalem bana za zbugowane itemy
ss. http://scr.hu/0wafl/7resz
tylko jest jeden problem pomocnik/policjant ktory mnie zbanowal zapomnial sie podpisac pod tym banem a chcialbym wyjasnic tą sprawe... ale musze wiedziec kto byl tak hojny ze dal mi tego bana Smile
Z tego co widziałem na chatboxie to dostałeś ban za zbugowane przedmioty : https://scr.hu/0qt8v/m097x
Prawdopodobnie zbanował Cię Piotrovsky.
Sprawa myśle że trzeba ją wyjaśnić bo szczerze jestem ciekaw o co tu chodzi.
Widzialem tego ss Smile wyjasnilem juz na ts3 jednak nawet snow żekomo nie moze nic zrobic, Ponieważ nie wie kto mnie zbanował
xD skąd masz Ostrość w diax klacie xd Jeszcze takiego czegoś nie widziałem. To jest moje zdanie.
Swoje zdanie zostaw dla siebie Smile nie musze sie tlumaczyc z kąd mam takie itemy ;p , bynajmniej tobie...
I ty chcesz ub raczej w twoim interesie powinno być to żeby sie z tego wytłumaczyć
Ss popraw
Grzesiek ale to nie znaczy ze będe sie kazdemu po koleji tlumaczyc chcem dowiedziec sie kto mnie zbanowal i rozwiązać sprawe a komentarze typu "ss popraw" gdy na ss jest wszystko czytelne, "xD skąd masz Ostrość w diax klacie xd Jeszcze takiego czegoś nie widziałem. To jest moje zdanie." czy "I ty chcesz ub raczej w twoim interesie powinno być to żeby sie z tego wytłumaczyć" takie komentarze raczej mi nie pomogą po 2 jak nie widzisz próbuję sie dowiedziec kto mnie zbanowal więc jezeli nie wiesz nic na ten temat to odpuść sobie i nie udzielaj sie . Bynajmniej w mojim wątku .
Ja coś o tym wiem 3 dni temu ktoś zabił Pomocinika Poisongirl która sobie chodizła w tym eq .... nie rozumiem za co ToxicPlayer dostał bana .. widocznie za głupote PoisonGirl . myślę że dawanie bana bez wyjaśnienia nie ma najmniejszego sensu. Smile
Poison może i grała ale miała vipowskie eq, poza tym ona nie ma żadnych uprawnień do tego aby takie eq sobie zrobić. na przyszłość
Stron: 1 2
Przekierowanie