Witam.
Bije się bije z kolegą i nagle mnie wyrzuca z serwera.
Bez żadnego powodu.
2 razy mnie wywaliło ogólnie z całego serwera, ale jak już zacząłem nagrywać to jakoś wywaliło do tego lobby (?)
Tutaj jest link do filmiku
https://youtu.be/0xvjxf8lAQc
+ na survivalu są straszne lagi, prosiłbym by Admin spróbował to jakoś ogarnąć.
Przede wszystkim te wywalanie bez powodu.
Potwierdzam na PvP i kit PvP też jak się klepie też kikuje i tracę kit Boga albo na PvP 4/3
I to wyrzuca od jakiś dobrych kilku miesięcy trzeba to naprawić :v
Mam ten sam problem, niektórzy oskarżają mnie wtedy nawet o uciekanie w czasie walki :/
Może Banan w końcu zajrzy
TreboR podsyłam link nie martw się
1) nigdy nie zajmowałem się ani survivalem ani skyblockiem, gdyż ich nie tworzyłem, więc przywoływanie mnie niewiele zmieni, mogę co najwyżej tryb skasować na wasze życzenie.
2) tryb się nie wykłada w ogóle, cały czas działa stabilnie
praktycznie codziennie jest wykonywany 1 planowany restart (czasem zdarza sie ręczny reset przy wgrywaniu plików)
http://screenshot.sh/n9EciOLdYCP2N - sam serwer sie nie wykłada.
3) gdy będę startował ze swoją edycją survivalu udzielę supportu, ten tryb przygotowywał Kalis, tak jak on niewiele wie o gta, w vs p, rpg, hardcorze czy wojnach frakcji, tak ja nie ingeruje w survival (w skyblocka również ale tu mam plany całkowitej przebudowy i zrobienia trybu porządnie od zera w przyszłości.) Generalnie survival/skyblock czy creative to najprostrze typy trybów do stworzenia, ale w czyjeś koncepcje się po prostu człowiek nie miesza.
4) jeśli wywala pojedyńcze osoby to problem leży po Waszej stronie, nie serwera. Zresztą to już poruszyłem w 2 punkcie.
5) Jeśli sytuacja się powtórzy podajcie dokładną godzine wyrzucenia to postaram się przejrzeć logi.
Według mnie powinni usunąć tryby na których nie da się grać.
(10-April-2016 17:12:13)FarCryMan napisał(a): [ -> ]Według mnie powinni usunąć tryby na których nie da się grać.
Zgadzam się z tobą mój przyjacielu >_<
Wywala każdego, wczoraj był spam na chat, że logają w walce.
MlOoDYY twierdzi, że to od AC, bo po jego uderzeniu tak się dzieje.
Aktualnie ten tryb nie jest grywalny, są lagi jak jest 50 osób.
Fajnie jak zrobisz tą swoją wersję SV jak najszybciej się da, może będzie lepiej.