Witajcie mam pytanie do właścicieli i pomocników.Czy będą wprowadzone
jakieś nowe zmiany np. nie ma texturek na boskich rog, dusz, vortex, inferno luk itp. Czy będzie coś wporowadzanego na wd?!
Pomogłem? Daj diaxa ! <3
Chesz mnie spotkac wbijaj na : mineserwer.pl na WD

tam mnie spotkasz![/size][/b][/php][/align]
Jeśli chcesz ze mna grać przez skype zostaw diaxa u mnie

i napisz na PW a ci Odpisze

Powodzenia {!]
Chwalisz się że masz rog i dusz ,czy ci chodzi o TXT ,jak coś to server ma swoje txt ,ale możesz sobie ściągnąć. To jest moje zdanie !
Ja się nie chwalę o boskie ! -_- jak nie kumasz co ja pisze to nie pisz.
Mówie tylko , żeby TXT poprawili :3
Wystarczy że włączysz w ustawieniach tekstury serwerowe a gdy wejdziesz na WD wyskoczy ci okno do downloadu TxT. Zawsze możesz korzystać ze swojego texturpacka, a mieć tylko Boskie ity i Kamień dusz z WD. TxT WD zmienia tylko wygląd itemów boskich i kamienia a resztę możesz dodać sam.
Jeżeli chodzi o nowości, to przydał by się taki "powiew świeżości" w postaci nowych boskich, jakiejś nowej klasy czy nawet w postaci tego TXT.No ale z tego co wiem Administracja nie zamierza wprowadzać (a przynajmniej na razie) nic nowego, no poza takimi zmianami kosmetycznymi jak zmiana siły na rogu.
Ja dziś miałem txt chyba jedyny na serwerze ;-:
TXT nie działał z tego powodu iż maszyna miała problemy ale juz problem naprawiony i wszystko działa, i tak mam zamiar wprowadzać coś na WD

Ja mam txt cały czas bo zapisałem go w Pliku :>
Tak z tymi nowymi boskimi KalisPro to było by twoje teraz najlepsze posunięcie jak chodzi o tryb Wojownicy Dusz proponował bym Też o ulepszenie inferna bo to dla większości graczy śmieć... POZDRAWIAM ?
Tak z tymi nowymi boskimi KalisPro to było by twoje teraz najlepsze posunięcie jak chodzi o tryb Wojownicy Dusz proponował bym Też o ulepszenie inferna bo to dla większości graczy śmieć... POZDRAWIAM
Moim marzeniem na wd jest to zeby powstała pota spamiku pijesz pote masz 3min zabijania na hita skurzanego.