MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zmiana wymagania.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejo.

Gdy piszemy podanie na pomocnika musimy wypełnić pytanie na temat pluginów.
I tu zaczynam się dziwić czemu jest tak.
" Czy znasz komendy do kotrych pomocnik ma dostęp " - pytanie, ktore proponuje
Oraz wymaganie: WorldGuard, WorldEdit, Essentials, a ogólniej wymagane tylko te pluginy do ktrych ma dostep pomocnik.
Pomocnicy i tak maja dostep do 1/10 tych komend
Wiem, Kalis pisal, ze w kazdej chwilii ktos moze awansowac, ale nikogo takiego nie znam kto jest pomocnikiem+, a dlatego, ze chyba nikt takiej rangi nie ma.

Wiec pytanie, po co pytanie o pluginy, a nie wyrazne wymaganie jakie trzeba znac?
Też nie jestem pewna...
ale chodzi tu chyba o tzw. iloraz inteligencji.
To coś takiego, jak w szkole - wszyscy zastanawiają się, dlaczego uczymy się tych nieprzydatnych pierdół, a głównie chodzi mniej więcej o to, aby nam mózgi mchem nie zarosły.
Czyli abyśmy nie stali się KOMPLETNYMI kretynami bez zdolności myślenia.
I chyba też o to chodzi z tymi pluginami - sprawdzają nasze do czynienie z grą i naszą inteligencję...
chociaż jestem za tym aby sporządzić listę wymaganych do znania pluginów i z tego przepytywać na testach.
Właśnie zostałem uświadomiony o tym, jak niewiele wiem o funkcji na którą składałem podanie i co jest wymagane aby się w ogóle starać, a ile jeszcze muszę się doinformować...

Nie chcę demonizować, w końcu ogarniać jednocześnie kilkaset użytkowników to pikuś...
Ale Creepcia ma rację, mimo tego, że nigdy nie byłem " orłem ", muszę stwierdzić fakt, że przedmioty ścisłe i o ile nie mamy awersji do nich.
Dla tegoż wyrabiają nasz intelekt i skręcają te zwoje mózgowe. Smile

To tak jak z sexem, narząd nie używany stopniowo zanika. Sad
Może i tak, ale ta lista wymaganych pluginow by sie przydala.
Po co nam na przykład znać komendy do essentials, worldedit, worldguard i resztę tego wszystkiego z bukkita. Ja rozumiem - żeby mózgi mchem nie zarosły. Ale na co nam WSZYSTKO na raz? Skoro przyda nam się j.w. 1/10 tych komend. Podać je wszystkie - człowiek wykuwa się na blachę. Potem odpytywanie z każdej komendy i jazda, wystarczy. Awansujesz? Trzymaj nowy pakiet komend do douczenia się. Jak się wykujesz i odpowiesz z tych nowych to wiadomo, że sobie poradzisz.
Bez sensu jest znać wszystkie komendy na raz. Lepiej powoli, acz systematycznie dodawać nowe - wraz z kolejnym awansem.
Dokladnie...
Kalis co ty na to?
Gdzie tu jest un like....

Nie ma rangi POMOCNIK + gdyz pomocnicy ją wykorzystywali ranga mogla by byc wtedy gdyby pomocnicy nie grali na serwerach typu survival/opsurvival gdy ma sie wladze kazdego skusi.
Powiem ci tak, pomocnicy musza znac pluginy typu we wg poniewaz czasem zabieram ich na zamkniete serwery i tam pracujemy nad czym co ma byc wprowadzone za jakis czas na serwer, a ci co nie znaja to nie znaja podstawowych komend
To wyjasnia sprawe...

Mozna zamknac.
Zamykam
Przekierowanie