MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja BuildBattle
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć, proponuje serwerowi zrobić tryb BuildBattle to jest tryb dotyczący budowania czyli są to że gracze mają za zadanie zbudować np. Kwiatka a później gracze oceniają prace różnych gracze...

DZIĘKI !
Jeśli chcesz taki tryb to zbuduj mapy i daj plugin Wink.
Pomysł fajny tylko plugin

@up mapy ?? Naserio na BB dostajesz pole 30x30 i budujesz na tym więnc myślę ,że tylko z pluginem bd problem
Super pomysł, ale jest jedno "ale", a mianowicie czy masz plugin i jakaś mapę? Bo administracja na żądanie nie będzie budować mapek i szukać pluginu.
Czy tak trudno wpisać w googlach: "Plugin BuildBattle" ? Nie wszystkie pluginy muszą być autorskie.. Można by go fajnie przerobić i zrobić mega tryb, tylko narazie Banan przerabia GTA, to nie narzucaj mu więcej pracy, jak będzie miał czas, to tu zajrzy. Mapy trudno zbudować nie jest, 40x40, jakaś ładna obudówka, ale Snow ładnie buduje, więc możnaby na nim polegać. Nie krytykujcie go, bo narzucił pomysł, a my mamy go przedyskutować... Jest OK, jak mówiłem narazie nie ma czasu na to
Kalis kiedyś na odcinku mówił że może doda Master Buldiers na jakiś z serwerów.
Zazwyczaj ten tryb jest na serwerach premium.
Gdy Banan upora się z GTA można by pomyśleć o takim trybie, bo jest niewiele serwerów nonpremium z tym trybem
Ja jestem za !
Ale ten tryb jest na dwóch serwerach non premium. Smile
Pozatym już jest wiele trybów nie wiem po co wam więcej.
No czemu nie, może tryb byłby fajny, ale Banan nie ma na to czasu. Przerabia GTA Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie