MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Jakieś podpowiedzi ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka !
Wpadłem na pomysł aby ktoś zrobił jakiś poradnik jak korzystać z boskich tak aby ułatwiały grę a nie ją utrudniały np.Vortex podczas sprinta cofa nwm czym to jest spowodowane ?
Tego typu jakieś porady dotyczące boskich itp... Może ktoś gra dłużej na WD niż ja Smile

Ps.Mój nick:ziomek200008 a brata:ziomek200110 (żeby nie było spin że to jakiś mulciak czy coś w tym stylu Wink
Podczas używania vortexu nie można trzymać klawisza W bo cofnie, niestety tak jest zrobiony.
Mały poradnik masz na opisie przedmiotów.
Ja tam w pisaniu poradników dobra nie jestem, mogę ci tylko opisać jak z nich korzystać.
@UP:. Ja podczas używania Vortexa zawsze trzymam Przycisk ,,w" i mnie nie cofa Smile.
Te cofki to wasz komputer albo net mnie jakoś mnie nie cofa nawet jak na ninji skaczę a potem używam vortexu.
Zgadzam się z Grzesikem to wasze Kompy,Nety
Vortex mnie jeszcze nie cofnął.
Żaden net! Jest to spowodowane przez Blokadę na Fly. AC czasem wykrywa VorteX lub Ninje jako Fly, przez co niektórzy gracze mają cofki.
Danio008 i to jest chyba jest prawidłowe wyjaśnienie Wink
Zgadzam sie tak w polowie, nie jednokrotnie mnie tak coflo, ale jesli Was cofa jeden... drugi... trzeci raz to problem jest z winy komputera lub internete :>.
Chyba Post do zamknięcia ?
Chyba że macie coś więcej do powiedzenia na ten temat Wink ?
Stron: 1 2
Przekierowanie