MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Myszka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam otuz kupilem sobie nową myszkę i ja podłączyłem i nie działa nwm czy to może być coś z wejściem USB czy muszę coś na kompie zmienić
Jak ktoś wie coś na ten temat niech pisze.
Prawdopodobnie jest źle włożona do wejścia USB ja też tak kiedyś miałam i pomogło
Do dobrego wejścia podpiełeś?
Z tym na forum informatyczne raczej idź Wink
A wkładasz do wejścia z tyłu czy z przodu komputera?
Z tyłu i nadal nie działa :/ pisze na kompie że w ustawieniach myszy trzeba coś zmienić Tongue
Ale jeszcze poprubuje
Powodzenia
Model i marka? Czy zainstalowałeś odpowiednie sterowniki od myszki? Czy wykryło ją automatycznie? Przewodowa/bezprzewodowa? system operacyjny?
Tyle pytań, tyle niewiadomych Wink Teoretycznie jak podłączasz do usb powinno ją od razu wykryć i zainstalować
Jeżeli kupiłeś z firmy A4Tech, to wszystko jest na stronie producenta podanej na ulotce dołączonej do opakowania.

Teoretycznie, jeżeli żadne wejście USB nie działa, to jeżeli masz możliwość, podepnij do klawiatury.

Zainstaluj sterowniki (wazne, aby były do odpowiedniej myszy). Ustaw czułość myszy na maksimum. Jeżeli nic nie pomogło - niestety nie wiem co zrobić.

Być może wada produkcyjna Xd
Dzięki Lord działa : D
Można zamknąć
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie