MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomoc słabszym
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pomysł żeby na spawnie umiescić skrzynke do której bendzie sie wkładało dary dla słabszych bo częnsto widze złote zbrojki ale wyżucone na ziemie koło 60expowiska a tam słabszi nie biegają prosze o umieszczenie takiej skrzynki
Pozdrawia
Pelle02[emoji2]

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Z jednej strony pomysł może i dobry, jednak wykonanie będzie słabe Smile
Nie ma co ukrywać - paru "mądrych inaczej" się znajdzie i skrzynię zawalą logami transakcji/darmowymi mieczami/pustymi butelkami Smile
Już teraz na spawnie widać porozrzucane drewniane miecze.

Jak mam coś do wyrzucenia, to wyrzucam na spawnie, często w stronę tych, którzy nie mają żadnego eq.
A nie dalo by sie zablokować tranzakcji logi

Wystarczy napisać kto chce miecz? i na pewno ktoś będzie chciał.
A jak ktoś wyrzuca przy expowisku 60 to i tak nic na to nie poradzisz.
Dalo by sie coś zrobić z tymi tranzakcjami logi bo są wszendzie porozwalane wejdziesz w to i eq zaladowane amieciami potem musze je wywalić do skrzyni z początkującymi mieczmi bo tam znikają

Nie da się zrobić z tranzakcjami logi tak jak na wd jak. Drawniany miecz wywalasz item to on nie spada na ziemie tylko znika

(06-April-2016 14:04:45)przemek.sroka150 napisał(a): [ -> ]Dalo by sie coś zrobić z tymi tranzakcjami logi bo są wszendzie porozwalane wejdziesz w to i eq zaladowane amieciami potem musze je wywalić do skrzyni z początkującymi mieczmi bo tam znikają

Nie da się zrobić z tranzakcjami logi tak jak na wd jak. Drawniany miecz wywalasz item to on nie spada na ziemie tylko znika

Według mnie nie jest to potrzebne ponieważ trzeba by zablokować wyrzycanie drewnianych mieczy , transakcje i logi a niewiadomo czy nie przeszkadzało by to innym pluginom.
To ja nie wiem ale może szybki albo inni admini wymyślą jakiś sposub aby się pozbyć tych głupich otemów leżących na ziemi

Jak zostanie wrzucone czyszczenie przedmiotów z ziemi, to potem będzie lament, ze znikają akurat klejnoty i drop.
Łatwo wymyślać, ale rozwiązania nikt nie da.
Zdecyduj się w końcu, czego temat dotyczy. Zacząłeś od skrzyni, teraz przeszkadza Ci to, co leży na ziemii.
Ja siedzę często na RPG i rzucam ity z 25 20 30 35 exp ludziom którzy nic nie mają albo sprzedaje po 1 Tongue
Przekierowanie