MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kradziesz 3 najleprzego ostrza na Best RPG!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick z gry: CrazyJackPL
Nicki osób posądzonych: Mister_dartek
Najdokładniejsza data zdarzenia: 11:55 5.04.2016
Opis zdarzenia: Handlowałem z Mister_dartek z Magicznym Anielskim Ostrzem za 100 000
Dowody: Milczenie w czasie tego jak dałem miecz, wyszedł po tym jak go dostał
Sugerowany wymiar kary: Albo oddanie Ostrza lub ban permanętny
Serwer: Mineserwer.pl -----> Best RPG
1. Jakis dowod na handel?
2. Dlaczego nie handlowales przez /sprzedaj?
Kosztował mnie 110000 $, dokupiłem pieniądze przy /warp stefan ...

1. Zaraz mogę dać screena
2. Nie wiedziałem o takim czymś
Zapłaciłeś 110k za miecz, chciałeś go sprzedać za 100k - ok.
Tu jednak czegoś nie rozumiem. Skoro wiedziałeś że zablokowane jest przesyłanie pieniędzy, to jak oczekiwałeś zapłaty od drugiej osoby?
Nie masz niskiego LVL, więc coś nie pasuje mi to Twoje "nie wiedziałem", tym bardziej że kilka razy pisałem wczoraj na czacie jak sprzedawać przedmioty. A byłeś wtedy na pewno na serwerze, ponieważ dostałeś kicka.
Dobra powiem jak było na prawde tylko nie banuj.

To więc jest tak:
Zauważyłem że ten nie teraz "biedak" ma ledwo co skórzaną czapkę i jakiś drewniany miecz. Chciałem się pozbyć tego Tytanowego Miecza ale miałem go tuż obok Anielskiego Ostrza (nie chce mi się pisać już Magicznego) więc zamiast wyżucić Tytanowy, wyrzuciłem ostrze. Błagałem go może nawet na kolanach żeby mi go oddał za tytanowy. Do teraz go błagam o oddanie i nic. Nawet nie odpisał. Nie dziwię mu się skoro to 3 (chyba) najleprzy miecz na CAŁYM Best RPG :/ .

Przysięgam że jak dostane swój miecz to dam mu tytanowy, nawet za wynagrodzenie dam mu Magiczną Zbroje :-; . Nawet mogę mu dać kilka zwoi naprawy ale niech odda mój miecz (jeszcze tak naprawde nie kupiłem go, znalazłem w fontanie na targu myśląc że to Miecz Warlorda i mając pewność sprzedania go za grosze ) . Nie raz już dawałem na mój poziom śmieci które dla innych np. 0 - 10 lvl to same skarby. Jak nie dostane tego ostrza to ok, przyjmę expienie z Tytanowym :]
No tak, od początku wiało ściemą. Kupiłeś - jednak znalazłeś. Oszukał Cię w handlu - jednak wyrzuciłeś nie to co trzeba.
Łatwo przyszło - łatwo poszło. Na przyszłość będziesz miał nauczkę dotyczącą wyrzucania przedmiotów, bo w tym przypadku nikt nie będzie zmuszał gracza żeby Ci oddał miecz.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie