Witam.
Na każdym forum (dosłownie) można odnaleźć dział o nazwie hyde-park. Chyba nie muszę tłumaczyć, po co on jest

Pozdrawiam, liczę na pozytywne rozpatrzenie.
(17-December-2014 23:14:06)kuba42 napisał(a): [ -> ]Co to hyde park ?
Wolne i luzne dyskusje nieograniczone żadnym tematem przewodnim.
Jak tak to jestem na nie dyskusje mozna prowadzić ba chatboxie
Kuba ale w owym hydeparku można prowadzić własny temat i np. dzielić się zdjęciami swoich budowli. Można także robić własne gry co na chatboxie jest wątpliwie możliwe.
Zrob ankiete i zobacz jak sie potoczy

Zakładam, ze ankieta spotka się z pozytywnym odbiorem.
Zaiste, to pierwsze forum na jakim jestem i nie ma tu miejsca na luźne rozmowy. Z jednej strony to dobrze bo nikt nie ma okazji do tworzenia tematów typu - " Słowo za słowo ", "Odliczamy do 100.000 ", " Zbanuj za nic ", " Jak oceniasz użytkownika wyżej ? " itp. ( Mają do tego prawo, na Hyde-parku wolno wiele rzeczy, ale wg. mnie idea takich tematów to no cóż... )
Natomiast z drugiej strony są osoby mogące pochwalić się ciekawymi artykułami, albo informacjami naprawdę użytecznymi i zarazem zmuszającymi do myślenia. To jednak perełki w gnojówce pseudo inteligentnych erudytów i umysłowej biedy...
A i nie zapomnijmy o tych zwyczajnie jajcarskich, takie też są warte aby mogły istnieć.
Skąd się biorą te hordy debili ? Gdzie to się wykluwa ? Ci ludzie mający jeden zwój mózgowy współdzielony z innymi jemu podobnymi ?
Ludzie, którzy nie wiedzą jak się pisze ' schab ' - przez ' b ', czy przez ' p ' ?
Ludzie, którzy nudzą się wszystkim trwającym dłużej niż 10 min...
No ale ja tu demonizuję, ale w gruncie rzeczy... To tylko internet.
Dodalem ci ankiete, teraz tylko czekac na odpowiedz użytkownik
Napisze jeszcze jedno kalis a mozesz zrobić tak ze np na dziale jak by był hyde park zeby sie posty nie nabijały ?
Jak tak będzie to jestem na tak
To jest pomysł kuba. Jak tak będzie to jestem za.