MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] / [UB]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick: E0pL0
Nie wiem co to znaczy
Chcę dostać ub ponieważ dostałem bana z powodu "chety regulamin złamany" kopałem sobie normalnie w kopalni i dostałem bana, po chwili kumpel pisząc z adminem admin napisał mu że dostałem za "makro" gdzie nie mam pojęcia co to jest... Możecie sobie sprawdzić demo albo nie mam pojęcia co... Nie używałem takiego programu nawet nie wiedziałem że takie coś jest, myślę że to wystarczy... Bo serwer spoko a tu takie coś... Serwer survival + gildie...
Nick admina banującego: DominikPL1590

Dziękuję i proszę za szybką odpowiedź co jest grane Wink
Banowanie za 3k wydaje się trochę śmieszne Big Grin Tym bardziej jak jest to inventory fastclick który nic w sumie nie znaczy ani nie wskazuje na cheaty. Moim zdaniem jeśli nie ma więcej dowodów na Ciebie to jak najbardziej ub Ci się należy.
XDD Oj Dominik Dominik
Kiedyś o dużo więcej i mnie Vark nie banował, tylko sprawdził na skype
Tak jak Kureł, jeśli nie ma więcej dowodów to należy się ub
@UP nie banowałem, bo nawet ja miałem wysokie NCP nie wiadomo od czego Big Grin
Witaj! Czy możesz wejść na Team Speak 3?? W celu wyjaśnienia całej sytuacji? IP to RoyalCraft.pl
Jak to ktoś mi poradził "Nie sugeruj się NCP" i "Nie banuj za tak niskie NCP" chociaż NCP powyżej 2k to dla mnie za wysokie. Wolę się przyznać do błędu i Cię odbanować Szczerze Przepraszam i zapraszam ponownie na serwer :C Big Grin Tongue Oraz przed odbanowaniem zapraszam na skype nie na team speack
Sprawdzony.. Brak ułatwień typu huzuni coś innego tylko jego NPC było winą myszki (miła podwójny przycisk)
Proszę zamknąć i przenieść gdzie trzeba bo nie mam za bardzo czasu
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie