MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prośba do Admina ( liczę na odpowiedz )
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym w tym wątku podać parę propozycji dotyczących zmian na trybie WVSP 2 ( update ).

Potwory:
- olbrzym : większa wytrzymałość maczugi.
- smok : wprowadzenie regeneracji many ponieważ szybko się traci albo zwiększenie do 4000 ponieważ ( piszę że smok to najlepszy boss a po 200 - 300 sekundach jest nie użyteczny bo nie ma many i ataki zużył ).
- władca : zastąpienie zwykłego młota niszczącego bloki na plugawy atak a czas na oczekiwanie eksplozji zmniejszyć.
Uprawnienia:
- Tornado to fajna rzecz , efektywnie wygląda ale tylko to ponieważ jeżeli postawie to przed murami do świątyni to robi małe dziury i małe szkody a jeżeli można to zwiększyć zniszczenie i jeżeli taki wojownik wejdzie w tornado to go wyrzuci wysoko jak ( boss na RPG nie pamiętam jak się nazywa ale ma tornada ).

Wojownicy:
- wszechmogący zmiana setu na prot 4 jak ma Vip.

Ogólnie:
- zwiększenie nagrody dla wojowników za wygraną.Trudno wygrać z potworami ale jeżeli się tu udaje to wojownicy dostają 5 punktów = 5 killi i mam propozycje aby zwiąkszyć do 8 lub nawet 10.

Nie pisze to jako gracz na 0 lvl ale jako gracz z 70 lvl + mając te wszystkie rzeczy które opisałem na górze i jeszcze więcej.

Pozdrawiam MokrySuchar
Jeśli chcesz takie coś to do banana fakt przydała by się większa wytrzymałość maczugi ale 300-400 sekund przetrwania smoka to aż za dużo, nwm dlaczego dla ciebie to za mało
Myślę ze częśc z tych pomyslów może zostać zrealizowana.
Uszek dobry smok tyle żyje a słaby krótko ale atakując szybko k9ńczy mu się mana i jest bezużyteczny
zauważyłem przed chwilą i również proszę aby broń smoka czyli ten Kościołam czy jakoś tak był bardziej wytrzymały

Pozdrawiam i licze na opis ze strony administracji
(03-April-2016 13:59:01)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Myślę ze częśc z tych pomyslów może zostać zrealizowana.

Gdyby tylko w pewnych kwestiach najpierw ktoś pomyślał.

Ja osobiście mam zastrzeżenia co do smoka bo już mi wystarczy że każdy teraz na W vs P II nie chce aby to właśnie smoka mieli potwory czemu? a no temu że dzięki 1 z jego broni rozwali on świątynię w dosłownie 2 - 4 minuty i po grze, już się zetknąłem z takim faktem, ledwo rozgrywka się zaczęła a tu nagle boom wszystkie fragmenty padły...

Co do samego olbrzyma to można by to zmienić czemu by nie...

Władca wystarczy że i tak będzie miał ten plugawy ataka ale co do czasu na eksplozję się nie zgodzę bo to jest ta mocniejsza eksplozja, która wywołuje ogromne szkody i wtedy gdyby ten czas się skrócił to budowanie murów byłoby bez sensu...

Tornado ohoho ze zwiększeniem zniszczenia to jestem na 100% przeciwny bo raz że rozwalisz wszystkie zamurowania w 1 machnięciu a 2, wtedy po co bronić i obudowywać skoro to może się powtarzać jak potwór przeżyje...

Co do samej wygranej jako wojownik to nie ma być ona jakimś bonusem tylko ona pokazuje że faktycznie grałeś w drużynie i broniłeś swoich sojuszników a nie że grałeś bezmyślnie i nie obchodziło ciebie to że możesz sam zostać przeciwko całej armii.

Zaś w kwestii zbroi Wszechmogącego to moim zdaniem prot 3 by starczył bo to jednak V.I.P ma jakieś przysługi za to że dzięki niemu utrzymuje się finansowo serwer.
Ironhide smok już nie ma tego kilofu co tak rozwala elementy świątyni
żadnych updatów na wvsp w najbliższych miesiącach nie będzie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie