MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban za nic!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gram sobie na RPG na Minefox i dostalem bana za Nicy cheaty/killaura Ja nic nie mam! Jak cos wykrywa to sprawdziajcie graczy a nie odrazu ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie tak nie dostane unbana ale muj nick Qiuzak
Angry
Ogarnij się, masz cheaty. Jak bedziesz pisac dalej tego typu wątki to dam warna.
Tu masz dowód na aure: http://mineserwer.pl/Temat-Rozwi%C4%85za...#pid110799
W tej sytuacji nie masz już prawa głosu.
(03-April-2016 12:22:29)Spazik napisał(a): [ -> ]Gram sobie na RPG na Minefox i dostalem bana za Nicy cheaty/killaura Ja nic nie mam! Jak cos wykrywa to sprawdziajcie graczy a nie odrazu ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie tak nie dostane unbana ale muj nick Qiuzak
Angry

Pisałem ci na serwerze że cię zgłaszam więc się nie dziw.
Latasz odpalony i jeszcze trzeba Cie sprawdzac? Dowod wystarczajacy, ban jak najbardziej zasluzony.
Od kilku dni widac ludzi, ktorzy na niskich expowiskach uzywaja cheatow. Moze najwyzsza pora przeniesc sie na creative, skoro z takimi prostymi mobami trzeba cheatowac.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie