Masz inne tekstury niż sa na serwie i masz prześwitujący textur a za to jest ban Pandzia33 wiesz o tym?
Są to zbugowane tekstury, Kalisowi mówiłam o tym, i powiedział mi, że nie za zbugowane tekstury mi bana nie da

tylko po co kalisowi zawracasz gitarę o trybie o którym nie ma zielonego pojęcia? już nie wspominając że na pewno nie będzie nic mi tam grzebać.
@temat
poprawie jak będę na trybie, pierdółka

(04-April-2016 20:53:11)Admin napisał(a): [ -> ]tylko po co kalisowi zawracasz gitarę o trybie o którym nie ma zielonego pojęcia? już nie wspominając że na pewno nie będzie nic mi tam grzebać.
@temat
poprawie jak będę na trybie, pierdółka 
Kalisowi mówiłam całkowicie z początku, a to jest texturpack, który kolega mi podesłał, mam go na każdym trybie. Chodzi mi o to, że mówiłam Kalisowi, że takie textury posiadam, on mi odpisał, że bana nie dostane, więc nie mam się czym martwić.

What the hell? Dobrze zrozumiałem? Za posiadanie innych textur jest ban czy za posiasanie prześwitującego?
(05-April-2016 15:31:20)CraftingPolska napisał(a): [ -> ]What the hell? Dobrze zrozumiałem? Za posiadanie innych textur jest ban czy za posiasanie prześwitującego?
Jest ban za X-ray'a. Ja mam zbugowanego texturpacka, nie dostałam jak do tej pory za niego bana, Kalis wie o moich teksturach. Miałam mieć normalnego texturpacka, ale się zbugował.
No to jak wszystko jasne i banan jak będzie naprawi to do zamknięcia