MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Magi wojenne/ 60 expowisko
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy wy też uważacie że magi wojenne :

- mają za dużo hp ( ponad 800 ) / proponuje aby zmniejszyć hp jak to banan zrobił na ognistych żywiołakach
- leczą się jak zabiorę magowi 200 hp to zanim wybije armie to one się już wyleczą
- przywołują za dużo armi / zombie nie znikają w ogóle nawet jak nikt nie wchodzi na expowisko

Myślę że to przeszkadza trochę szczególnie ta armia
Nie wiem ale kiedyś wesłałem na jakiś event o 20.30 i tam był mag wojenny było przy nim ze 100zombi i strasznie trudno było go zabić
Ludzie, 60 expowisko to 60 expowisko... Nie oczekujcie sielanki z zabijaniem zombiaczków, śnieżnych golemów czy goblinów bo to już 60 a nie 6 lvl.
Tak jak @up.
Wszystko jest dobrze wyważone... Jest to już 60 LVL i są do tego jakieś określone wymagania.
Ja tam uważam że owszem armia trochę irytująca no ale nie oczekujmy cudów w tej kwestii. Ja prędzej oczekuję takiego cudu że Banan w końcu sam kiedyś zobaczy jak to jest z mojego punktu widzenia, bo jak ja sobie powiedzmy dobijam magowi dajmy na to do 400 albo 200 hp to gdy zginę to on po moim powrocie znika i się resetuje (noż trzymajcie mnie całe lanie maga z miecza idzie się walić przez te zresetowanie się ich, to ja już nie mam pretensji do zbicia im tego życia bo wm że to naturalne że magi w MC się leczą lecz bez przesady no ludzie mało że tak duża armia to on jeszcze hamsko znika jak się jest bliskim jego dobicia bo oczywiście ginie się od upadku albo od armii)

Moim zdaniem to właśnie z powodów tak licznej armii i nwm czy wgl ktoś oprócz mnie i varka widział ten przypadek że takowy mag się nawet na naszych oczach w pobliżu nas gdy ma mało życia to się zresetował a nie były to resety z ręki Banana robione... tak czy inaczej to z tych powodów mało kto tam expi

Przyznać chociaż to trzeba, że raz Banan zrobił takie expowisko na którym nie da się być wprost nieśmiertelnym bo bugowanie nic nie pomoże...
jak dobije 60 lvl to ocenie. Ma być trudno ale w miare możliwości jeśli jest za trudno to oczywiście wprowadzę jakieś zmiany, czas pokaże Smile
(01-April-2016 21:12:00)Admin napisał(a): [ -> ]jak dobije 60 lvl to ocenie. Ma być trudno ale w miare możliwości jeśli jest za trudno to oczywiście wprowadzę jakieś zmiany, czas pokaże Smile

dobra można zamknąć
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie