MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dispensery
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proszę was o ponowne włączenie dispenserów ponieważ są bardzo przydatne do różnych mechanizmów na wersjach 1.7-1.8. Więc mam nadzieję że kochana administracja ponownie włączy dispensery ponieważ nie lagowało serwera kiedy go używałem tak samo widziałem że nikt się nie skarży. Jeżeli ktoś mnie popiera w tym artykule to proszę napisać w komentarzach.
Pewnie są wyłączone z konkretnego powodu... Ale poczekajmy na wypowiedź Administracji.
(31-March-2016 19:46:16)DevilxShadow napisał(a): [ -> ]Pewnie są wyłączone z konkretnego powodu... Ale poczekajmy na wypowiedź Administracji.
Dobra zaczekam ale mam nadzieję że odpiszą i włączą od nowa
Jestem za włączeniem ich! Jak dla mnie nie lagowaly serwera!
Również jestem za. Tak samo jest z łóżkami, nwm czy "były wysadzane działki" jak to jest napisane przy próbie położenia się na nim.
Teraz czekać tylko na odpowiedź administracji Smile dzięki że mnie popieracie w tej sprawie i mam nadzieję że zrobią to samo z łóżkami.
http://mineserwer.pl/Temat-Dispensery

Filmy, ss z możliwościami zlagowania. Pewnie jakiś mały procent graczy używa tego do mechanizmów, ale z racji tego że spora część graczy robi głupoty, zostało to zablokowane.

To, ze piszecie że wam nie lagowały nic nie znaczy - wystarczyło pojawić się przy tej działce.
"zapraszam na konkurs/klubu/sklepu" - i crash gry u gracza.
Przekierowanie