MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytania na temat klas na WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Czy protektor paraliżuje kilku osób na raz ( wiem że podczas paraliżu to nie można się ruszać ja i wróg ) ?
2. Czy klasa Alchemik ma tylko stół alchemiczny a składniki to musi zdobyć specjalnie złoto i kupić w sklepie ?
3.Jaka jest różnica atakowaniem ( chodzi o DMG ) Paladynem a Pirotechnikiem na osobie z setem VIP ?
4.Czy warto kupować Skrytobujcy jeśli drużyna ( kilka osób 1-4)przeciwna ma wersje minecraft 1.8 i widzą wszystkich na niewidce ?
5.Jak długo czeka Skorpion po przyciągnięciu wroga to ile sekund musi czekać by go uderzyć i ile czasu zajmie obrót wroga ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Odpowiedzi proszę w numerach
1
2
itd
----------------------------------------------------------------------------------------------
Dziękuje za odpowiedzi Smile
Z protektorem to nie wiem na vipa to paladyn lepszy skorpion po przyciągnięciu nie musi czekać no może z 2 sekundy skryte nie opłaca się kupić lepiej ducha albo te 5 tysięcy do ninja uzbierać
To ty chyba ni widziałeś jak działa skryto on jest najlepszy po ninji. Tylko trzeba umieć go używać a duch to jak dla mnie bezsensowna klasa ale ma też swoje plusy.
Skrytobujce nie widać,Ehh nie możesz sprawdzić? wyraźnie pisze ze alchemik dostaje stół czy coś pisze o tym co wymieniłeś?
Ile razy mam to jeszcze pisać Skrytobójcy nie widać jak użyje pióra tylko wiele osób popełnia jeden błąd przez co ich widać.
Grzesiek88899 czy wiesz że jak masz wersje 1.8 to widzisz skrytobójcy nick jak użyje piórka Smile
Jeśli chodzi o Paladyna i Pirotechnika to porównaj.
Paladyn ma miecz drewniane odrzut 1 ale ma + 1 obrażenia czyli tak jak kamienny a Pirotechnik ma kamienny + ogień.

Skrytobójca to bardzo dobra klasa w rękach doświadczonych graczy.

Alchemik dostaje stół i książkę dzięki której dostaje co jakiś czas losowe itemki do alchemi.

Minusem skorpiona jest właśnie to że od razu nie może bić przeciwnika po ściągnięciu, ale zawsze możesz go ściągnąć do lawy na Karaibach albo do przepaści, a jeśli szkoda ci itów do przyciągnij do swojej armii wtedy prawdopodobnie zginie
Dziękuje GandalfTheGrey za szczegółową odpowiedzi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proszę o zamknięcie wątku Smile
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie