MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Losowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
nick jest w ssie jeszcze był DangerKing, ale nie zadziałał, bo miałem shadery i był za duży rozmiar pliku, ale jak złape to wstawie Wink

Na minecraftowo.pl
Weź napisz trochę lepiej tego posta bo nic nie rozumiem.
Lol to jest chyba już 5 wątek a ja dalej nie wiem o co chodzi.
No widzę że otworzyli jakieś skrzynki i co ??
Co prawda nie wiem co to są za skrzynki bo nigdy takich na jailu nie widziałam, ale dobra.
Nie rozumiem też co to robi tutaj bo nie wiem, czy za to że losuja mają zostać ukarani czy co ?
To nie jest czasem komunikat z jakiegoś command blocka? Może jest ukryty na warpie od eventu, jak kiedyś na MS?
Piotrovsky Chyba tak bo też już takie coś widziałem
Ja dobrze wiem co to jest, a więc tak gracz znalazł się w pomieszczeniu w którym można wylosować dowolny przedmiot. (Znajduje się on nad mobarena na trybie jail). I ustawił sobie tam po prostu sethome i wykorzystuje on tą maszynkę. Co do kary jeszcze się zastanowie, lecz zastanawia mnie fakt jak on się tam dostał skoro wyjście jest zablokowane z mobareny, zapewne użył jakiegoś bugu. No cóż będę musiał ustawić tam flagę blokująca ustawianie tam /sethome.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie