MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Paladyn
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Trzeba osłabić róg dla paladyna ,jak każdy wie paladyn ma +1 do ataku ,kazdym mieczem.
Gram sobie z kolegą gadamy przez skype tylko byliśmy w innnych teamach chciałem go zabić dla żartu więc podbiegłem do niego i uzyłem rogu a on padł na strzała w żelaznym secie prot 2 z full hp
Prosze o osłabienie rogu

Pozdrawiam AfkaMod
Nawet jak nie masz paladyna na chita zchodzi się proszę o osłabienie rogu nwm czy banan sie na to zgodzi
Jestem za!
Gdy ktoś użyje rogu, nawet nie ma się czasu na ucieczkę, bo pada się na 2 hity w pełnym secie.
W diamentowym się pada na 4.
rada odnośnie przeciwnika z rogiem:
-gdy użyje róg przeciwnik znajdź zbiornik wodny i wejdź w niego szybko bo w wodzie szybkość 4 nie działa a jak masz łuk to tym lepiej bo go skillasz,
-osłabianie rogu jest niepotrzebne i nie dziwcie się że w secie diax łatwo padacie bo nieenchantowany może być gorszy od vipowskiego a cały na prot 1 też nie lepiej, wypindżcie se je na prot 2,3,4 doróbcie poty i koxy i nawet z drewniaka takiego gościa pociśniecie bez problemu
-ja bez rogu z mieczem dusz wariata co się kręcił w około i killał wszystkich mnie w secie skórzanym nie zdedał i sypnął bo na pasek HP nie patrzył,
więc nie potrzeba osłabiać rogu tylko wyćwiczyć skille
@Dodaje że jak się użyje rogu to ma się siłkę 2 na pare sekunt
W rogu masz siłę 2 na 10 sekund a ładujesz go prawie 2 min to się zastanów czy go osłabiać.
Jak chcesz zabić gościa z rogiem i masz w drużynie protektora to użyje paraliżu na osobie mająca róg a druga go skroi Smile
Moja rada jak umiesz grać w zespole Big Grin
Paldyn jest klasom bardzom to tak masz na hita gracz przez rog Smile

Pomogłem Daj Diaxa
Masz do mnie pytanie ?! To napisz mi na PW
derekxD zacznijmy od tego że nikt nie gra protektorem
Każda klasa ma swoje plusy i minusy. Na Paladyna trzeba trochę nazbierać, a +1 dmg to jego główny atut. Temat pozwolę sobie zamknąć, bo wiem, że nie będą zmieniane statusy broni premium - byłoby to nie w porządku wobec osób, które kupiły tą broń, a jeżeli będą plany osłabienia czegokolwiek - Admin na pewno zapyta najpierw ludzi co o tym sądzą.
Przekierowanie