MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zgłaszam 2 bugi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1.na większości map na których kamień dusz jest wysoko ( Wieżach ) to osoby posiadające Ninje i ją bugja tą klasę by miała fly i robią złoty kilof z wydajnością 3-5 i podlatują za Wierze i ustawiają się za ścianą za kamieniem dusz i zaczynają niszczyć przez ścianę a jak ktoś chce bronić kamienia to nie ma jak się obronić bo wypadł by poza mapę .
Chciał bym aby dać za kamieniem dusz 9 bloków ze skały macierzystej by nie mogli ta skuć kamienia .
2. na mapie Karaiby można budować tuż za wieża z kamieniem . NP schody kręcone za wieżą aż do samego piętra z kamieniem dusz

Dziękuje za uwagę i zainteresowanie się problemem Smile
Taki wątek już był ja zakładałem i ktoś jeszcze prawdopodobnie to cheaty.
To nie są bugi pierwszy przypadek to cheater a drugi to całkiem normalne
1. Przecież Ninja został naprawiony, a AC całkowicie blokuje latanie (przynajmniej na MS)
2. Banan prawdopodobnie poprawi to przy większym update.
Ahh.. Te głupawe posty... Dawno ninje można było zbugować można było latać, zostało to naprawione. Jest to możliwe gdy ktoś wyskoczy vortexem, albo poprostu ma skrypty.
ninją da się latać ale potrzebne są do tego cheaty
na karaibach niemożna już niszczyć poza mapą bo sam próbowałem, a to latanie to cheater
Ja gram na MF a jak ja widzę i kto ma ninje to zamiast skoku to se lata nie wiem czy to poprawiono czy Cheaty
Grzesiek na wd jest bardzo często więc łatwo mu cheatera wylapac a tym bardziej ninje Smile
Przekierowanie