Wydałem 1000$ na dźwignie i na teleport do niszczyciela.
Udało się go zabić lecz drop (dźwignia i diament) podniosły zombie gdy zabiłem zombie nie odzyskałem tego.
Proszę o zwrot chociaż połowy tego co straciłem.
Administracja nie odpowiada za itemy stracone w grze.
Przeczytaj sobie MinecraftWiki - zombie mogą podnosić przedmioty.
Prawdziwy pechowiec z cb

Przykro mi.
No ale administracja powinna coś z tym zrobić np. żeby zombie nie podnosiły itemów
Administracja nie odpowiada za stracone itemy to takie trudne przeczytać i zrozumieć? nic administracja nie powinna na swoją odpowiedzialność zabiles go przy zombie co powinieneś wiedzieć że zombie podnosi wszystko :/
(29-March-2016 16:31:35)uszek napisał(a): [ -> ]Administracja nie odpowiada za stracone itemy to takie trudne przeczytać i zrozumieć? nic administracja nie powinna na swoją odpowiedzialność zabiles go przy zombie co powinieneś wiedzieć że zombie podnosi wszystko :/
Tak trudno napisać coś oryginalne a nie to co było 2 komentarze wcześniej?
Może odrazu zlikwidować drop z niszczyciela?
(29-March-2016 16:49:58)czarnacyfra napisał(a): [ -> ] (29-March-2016 16:31:35)uszek napisał(a): [ -> ]Administracja nie odpowiada za stracone itemy to takie trudne przeczytać i zrozumieć? nic administracja nie powinna na swoją odpowiedzialność zabiles go przy zombie co powinieneś wiedzieć że zombie podnosi wszystko :/
Tak trudno napisać coś oryginalne a nie to co było 2 komentarze wcześniej?
Może odrazu zlikwidować drop z niszczyciela?
Miałem tak, no trudni raz się żyje. Morze banan zablokuje skilla podnoszenia itów tym zombie?
Mi już nie chodzi o te pieniądze tylko że powinno to zostać naprawione.
Najlepiej usunąć te Zombie przy bossach! I tak nic nie robią, więc po co tam są? Przynoszą więcej złego, niż dobrego.
chyba mają przynosić coś złego żeby utrudnić
One są po to żeby utrudnić przynajmniej te u diablo mają takie zadanie bo te u niszczyciela mają jedynie 20hp co mnie dziwi.